به گزارش قدس خراسان، هایده وحید آفاق اظهار کرد: واحدهای پرورش قارچ خوراکی کوچک مقیاس، خانگی، سنتی و یا زیر پلهای حجم قابل ملاحظهای حدود ۳۰ درصد از میزان تولید قارچ استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
مسئول امور گلخانهها و واحدهای پرورش قارچ خوراکی خراسان رضوی افزود: هماهنگیهای لازم برای اجرای طرح ساماندهی واحدهای خرد قارچ استان در قالب اجرای طرحهای مشاغل خانگی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، اداره کار و سازمان فنی و حرفهای به صورت پایلوت در سطح شهرستان فریمان صورت گرفته است.
وی گفت: فریمان با ظرفیت تولید سالانه ۱۶۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای بعد از شهرستان مشهد دومین قطب تولید این محصول در سطح استان است.
وحیدآفاق افزود: در حال حاضر در این شهرستان ۴ واحد صنعتی و نیمه صنعتی به ظرفیت ۸۰۰ تن مشغول به فعالیت هستند و مابقی حجم تولید شهرستان توسط واحدهای خرد فاقد پروانه صورت میگیرد.
مسئول امور گلخانهها و واحدهای پرورش قارچ خوراکی خراسان رضوی گفت: اجرای طرح ساماندهی واحدهای قارچ در سطح دو روستا در حوالی شهرستان فریمان که سکنه آن با مشکلاتی نظیر اشتغال، مهاجرت جوانان به کلان شهرها ومشکل تامین نیازهای مالی روبرو هستند، با ثبت نام متقاضیان و راهبر به عنوان پشتیبان در سامانه مربوطه و برگزاری کلاسهای توجیهی و آموزشی آغاز شده است.
نظر شما