به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، این کارگاهها و نشستها با هدف آشنایی دانشجویان، هنرجویان، ناشران و علاقهمندان به حوزه طراحی گرافیک و تصویرسازی کتاب و رشد، پیشرفت و همافزایی هنرمندان این حوزه برگزار میشود.
هنرمندان و هنرجویان میتوانند تا پنجم بهمن ماه ۱۴٠۲ با ارسال پنج نمونه کار به همراه مشخصات (نام و نام خانوادگی، شماره تماس، شهر محل سکونت و رزومه) در پیام رسان ایتا، بله و تلگرام کتاب آرا به شماره تلفن ٠۹۷۳۴۵۹۶۵۹۲ برای حضور در این کارگاهها ثبتنام کنند.
بر اساس این فراخوان از هنرجویان پس از داوری و انتخاب آثارشان توسط مدرسان برای شرکت در دورهها دعوت خواهد شد. همچنین هزینه کارگاهها و دورهها برای هنرجویان منتخب رایگان است و به شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه داده میشود.
کارگاه «پــرواز خیـــال؛ کارگاه بداههسازی و خلاقیت در تصویرسازی» سهشنبهها (دهم و هفدهم بهمن ماه ۱۴۰۲) ساعت ۱۰ با تدریس سحرفرهادروش؛ تصویرگر کتابهای کودک و نوجوان و مدرس تصویرسازی برگزار خواهد شد.
کارگاه «تولدی دیگر؛ طراحی و خلق شخصیت برای داستان» با تدریس محسن میرزایی؛ تصویرگر کتابهای کودک و نوجوان و مدرس تصویرسازی طی چهار جلسه روزهای چهارشنبه (یازدهم، هجدهم، بیستوپنجم بهمن ماه و دوازدهم اسفندماه ۱۴۰۲) ساعت ۱۰ برگزار خواهد شد.
همچنین عاطفه ملکیجو؛ تصویرگر در روزهای چهارشنبه(هجدهم و بیستوپنجم بهمن ماه ۱۴٠۲) ساعت ۱۵ در کارگاهی به تدریس «دنیای رنگها؛ شناخت و انتخاب پالت رنگی مناسب» میپردازد.
پنجشنبه (بیستوششم بهمن ماه ۱۴٠۲) ساعت ۱٠ نیز کارگاه «از کجا شروع کنم؟؛ اهمیت استوری برد در تصویرسازی کتاب» با تدریس مهرانه جندقی؛ تصویرگر و مدرس تصویرسازی برگزار میشود.
از دیگر کارگاههای نشستهای تخصصی طراحی گرافیک و تصویرسازی کتاب میتوان به کارگاه «لوکیشن؛ فضاسازی در تصویرگری کتاب» اشاره کرد که سهشنبهها (یکم، هشتم و پانزدهم اسفندماه ۱۴٠۲) با تدریس حمیدرضا بهرامی؛ تصویرگر حوزه کتاب کودک و نوجوان برپا میشود.
لازم به ذکر است که این کارگاهها در تهران برگزار میشوند و محل دقیق برگزاری بعد از ثبتنام و انتخاب هنرجویان اعلام میشود.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس ketabara_bookdesign در شبکههای مجازی مراجعه کنند.
نظر شما