امروز جلسه علنی برگزار شد و در آن رئیس مجلس شورای اسلامی فرا رسیدن ۱۳ ماه رجب و ولادت امیرالمومنین علی (ع) را به آحاد ملت ایران تبریک گفت.

تبریک رئیس مجلس به مناسبت فرا رسیدن ولادت امیرالمومنین(ع)/ امروز در مجلس شورای اسلامی چه گذشت؟

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در آغاز نشست علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: فرا رسیدن ۱۳ ماه رجب و ولادت امیرالمومنین (ع) را  به همه ملت ایران و همکاران خودم در صحن مجلس شورای اسلامی تبریک گفته و برای همه آرزوی توفیق دارم.

اختصاص منابعی برای افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابعی را به منظور افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ اختصاص دادند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ در بخش هزینه ای، بندالحاقی ۲ تبصره ۸ لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس این مصوبه، کلیه منابع حاصله جهت اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان به معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اختصاص می یابد به نحوی که معادل ۵۰ درصد آن صرف افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی شود. تا زمان تصویب فهرست کالاهای مشمول این بند، فهرست تصویب نامه هیات وزیران موضوع بند ص تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ مبنای اجرای این بند می باشد. سازمان برنامه و بودجه مکلف است تخصیص ردیف های هزینه ای این بند را هر ماه به صورت یک دوازدهم صادر کند. دبیرخانه شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان موظف است گزارش عملکردی این بند را هر شش ماه یکبار در اختیار در مجلس شورای اسلامی قرار دهد. این بند نافی مفاد تبصره ۴ ماده ۸ قانون مالیات بر ارزش افزود، بند الف ماده ۳ قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات مصوب سال ۱۳۸۹ نمی باشد.

همچنین نمایندگان بند ح تبصره ۶ لایحه را به شرح زیر به تصویب رساندندد؛

کلیه مراکز درمانی اعم از دولتی، خصوصی، وابسته به نهادهای عمومی، نیروهای مسلح، خیریهها و شرکتهای دولتی مکلفند ۱۰ درصد از حق الزحمه یا حق العمل گروه پزشکی که بهموجب دریافت وجه صورتحسابهای ارسالی به بیمه‌ها و یا نقداً از طرف بیمار پرداخت میشود، به‌عنوان مالیات علی الحساب کسر و به نام پزشک مربوط تا پایان ماه بعد از وصول مبلغ صورتحساب به حساب سازمان امور مالیاتی کشور واریز کنند. مالیات علی الحساب این بند شامل کلیه پرداختهایی که به عنوان درآمد حقوق و کارانه مطابق قوانین بودجه سنواتی پرداخت و مالیات آن کسر میشود، نخواهد بود. حکم ماده (۱۹۹) قانون مالیاتهای مستقیم در این بند جاری است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است فهرست کلیه مراکز موضوع این بند را تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام نماید.

منابع حاصل از فروش مواد معدنی و محصولات جانبی همراه با مواد پرتوزا صرف خرید «کیک زرد» می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که منابع حاصل از فروش مواد معدنی و محصولات جانبی همراه با مواد پرتوزا از سوی سازمان انرژی اتمی ایران صرف سرمایه گذاری در طرح‌ها و ردیف‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شود.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح روز چهار شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲ و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش هزینه‌ای، با تصویب بند ت تبصره ۷ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

«ت- به شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی ایران اجازه داده می‌شود معادل منابع پیش‌بینی شده در بودجه مصوب سالانه خود را بابت هزینه‌های بهره‌برداری به شرکت بهره‌برداری نیروگاه اتمی بوشهر پرداخت کند.

ث- سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است جهت توسعه صنعت هسته‌ای و تسریع در اجرای طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، از طریق شرکت‌های تابعه، مواد معدنی و محصولات جانبی همراه با مواد پرتوزا را (با تشخیص کارگروهی متشکل از سازمان انرژی اتمی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان زمین شناسی) پس از جداسازی و فراوری، مطابق با قوانین و مقررات به فروش رسانده و درآمد حاصل از آن را پس از کسر هزینه‌ها (شامل قیمت تمام شده کالا و خدمات فروش رفته، اداری عمومی و توزیع و فروش) و با پرداخت حقوق دولتی مطابق با ماده (۱۴) قانون معادن مصوب سال ۱۳۷۷ به حساب خاصی نزد خزانه داری کل کشور واریز کند تا مطابق بودجه سالانه آن سازمان جهت سرمایه گذاری در طرح‌ها و ردیف‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای جهت توسعه صنعت هسته‌ای، چرخه سوخت، خرید کیک زرد با منشأ داخلی یا خارجی، خرید مواد معدنی دارای مواد پرتوزا با منشأ داخلی یا خارجی و یا تملک سهام معادن پرتوزا و شرکت‌های مرتبط با چرخه سوخت و توسعه صنعت هسته‌ای بر اساس موافقتنامه های مبادله شده با سازمان برنامه و بودجه کشور هزینه نماید. درآمد حاصل به حساب افزایش سرمایه دولت در شرکت، منظور و معاف از تقسیم سود سهام دولت و مالیات آن با نرخ صفر محاسبه می‌شود.

سازمان انرژی اتمی ایران موظف است گزارش تولید و فروش مواد معدنی و محصولات جانبی خود را به صورت ماهانه در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دهد.»

با تصویب مجلس سازمان امور مالیاتی قیمت روز خودروهای لوکس را تعیین می‌کند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مأخذ محاسبه مالیات خودروهای سواری و وانت دو اتاق (کابین) لوکس را قیمت روز خودرو تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور قرار دادند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز چهار شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش هزینه‌ای، با تصویب بند د تبصره ۶ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

د- انواع خودروی سواری و وانت دو اتاق (کابین) دارای شماره انتظامی شخصی در اختیار مالکان اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی که قیمت روز خودروی آنها بیش از سی و پنج میلیارد (۳۵،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال است نسبت به مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات سالانه خودرو به نرخ یک درصد (۱٪) می‌گردند. مأخذ محاسبه مالیات خودرو موضوع این بند، قیمت روز خودرو تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور می‌باشد. سازمان مزبور مکلف است مراتب را به نحو مقتضی بر اساس اطلاعات دریافتی از پلیس راهور که می‌بایست تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۳ به صورت برخط به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال گردد، به اطلاع اشخاص مشمول برساند. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی مکلفند مالیات سالانه مربوط به خودرو های تحت تملک خود و فرزندان کمتر از هجده سال و محجور تحت تکفل را حداکثر تا پایان بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ پرداخت نمایند. درصورت عدم پرداخت مشمول حکم ماده (۱۹۰) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی می‌باشد. ثبت نقل و انتقال خودروهایی که به موجب این بند برای آنها مالیات وضع گردیده است قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال، شامل مالیات بر دارایی، نقل و انتقال قطعی و اجاره ممنوع است. متخلفان از حکم این بند در پرداخت مالیات متعلقه مسؤولیت تضامنی دارند. پلیس راهور فرماندهی نیروی انتظامی مکلف است فهرست مالکین و خودروهای مشمول را مطابق با درخواست سازمان امور مالیاتی حداکثر تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال و امکان دسترسی برخط جهت استعلام موردی را برای این سازمان فراهم کند.

مالیات تعیین شده در اجرای این بند قطعی است و اعتراض اشخاص در اجرای تبصره (۱) ماده (۲۱۶) قانون مالیات‌های مستقیم قابل رسیدگی خواهد بود.»

اختصاص منابعی برای توسعه و نگهداشت شبکه برق روستایی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی منابعی را به منظور حمایت از توسعه و نگهداری شبکه های برق روستایی و جابجایی تیر برق در معابر روستایی در سال ۱۴۰۳ اختصاص دادند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳  در بخش هزینه ای جزء ۱ بند ص تبصره ۷ لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس این مصوبه؛ عوارض موضوع ماده (۵) قانون حمایت از صنعت برق کشور مصوب سال ۱۳۹۴ به میزان ده درصد (%۱۰)مبلغ برق مصرفی در سقف هشتاد و نه هزار میلیارد (۸۹،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال تعیین می شود؛ مشترکان برق روستایی و عشایری مجاز، از شمول حکم این جزء معافند. سی و پنج درصد (%۳۵)از این منابع به حساب شرکت توانیر نزد خزانه داری کل کشور برای حمایت از توسعه و نگهداری شبکه هایبرق روستایی و جابه جایی تیر برق در معابر روستایی و شصت و پنج درصد (%۶۵) مابقی برای تولید برق تجدیدپذیر و پاک و توسعه فناوری های تجدیدپذ یر با اولویت روستایی، عشایری، خانوارهای کم درآمد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و خانواده های دارای چهار فرزند زیر بیست سال یا بیشتر و رزمندگان معسر، به حساب سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) نزد خزانه داری کل کشور واریز میگردد تا بر اساس مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه کشور به صورت کامل به مصرف برسد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.