تحولات منطقه

تورج الوند درباره نقش اول قصه می گوید: به نظرم جلیل که از عاشقان سینماست، می تواند به همه بچه های سینما تعمیم داده شود؛ همه کسانی که دوست دارند بازیگر، کارگردان، طراح صحنه و بخشی از یک فیلم شوند، همگی عاشق سینما هستند.

تورج الوند: «آپاراتچی» فیلمی برای همه عاشقان سینماست
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تورج الوند یکی از بازیگران خوش آتیه سینمای ایران است، با احتساب «آپاراتچی» تاکنون در سه فیلم به عنوان نقش اول بازی کرده که تنها «نگهبان شب» یعنی اولین تجربه بلند او به نمایش درآمده است. حضور متفاوت و درخشان الوند در «نگهبان شب» نوید یک بازیگر تازه نفس و متفاوت را به سینمای ایران داد و او را کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد کرد. او سال گذشته این موفقیت را با بازی در فیلم «اتاقک گلی» تکرار کرد و امسال نیز با «آپاراتچی» به فجر چهل و دوم آمده است. الوند در هر سه فیلمی که بازی کرده نقش جوانی شهرستانی را داشته که از خطه های مختلفی از کرمانی و کرد تا ترک زبان بودند و در ایفای آنها ظرافت بسیاری به خرج داده است.

الوند درباره تجربه بازی در فیلم «آپاراتچی» و ایفای نقش یک ترک زبان  می گوید: راستش این پیشنهاد خیلی ترسناک بود، چون اجرای گویش آذری برایم سخت بود و همیشه به خودم گوشزد می کردم یادم بماند کارهایی که برایم سخت است را هیچ وقت انجام ندهم. آن زمان که فیلمنامه را برای من فرستادند و آن را خواندم از نقش خیلی خوشم آمد و متوجه شدم که فیلمنامه بسیار خوبی هم دارد. تصمیم گرفتم در این پروژه باشم و ریسک های آن را هم پذیرفتم و به استقبالش رفتم. حاصلش هم آن چیزی شد که روی پرده است و بسیار خوشحالم که در این فیلم بازی کردم.

تورج الوند: «آپاراتچی» فیلمی برای همه عاشقان سینماست


وی در ادامه با بیان اینکه بازیگر وقتی مجبور باشد زبان و گویش جدید هم یاد می گیرد، یادآور می شود: طبیعتاً در پروژه هم مشاوره های خوبی وجود دارد. ضمن این که همیشه خودم هم درباره نقش و ویژگی های آن تحقیق می کنم و نقش هایی که قبلاً آن گویش را درست اجرا کردند، بررسی می کنم.
الوند در واکنش به اینکه خودش هم از عاشقان سینماست و برای رسیدن به این جایگاه مسیر سختی را طی کرده، درباره شباهت های خودش و نقش اول قصه می گوید: به نظرم جلیل که از عاشقان سینماست، می تواند  به همه بچه های سینما تعمیم داده شود ؛ همه کسانی که دوست دارند بازیگر، کارگردان، طراح صحنه و بخشی از یک فیلم شوند. اینها همگی عاشق سینما هستند و  هیچ نیرویی به این اندازه نمی تواند فرد را در این صنعت پیش ببرد.

وی درباره شیرین ترین و سخت ترین لحظات بازی در «آپاراتچی» می گوید: طبیعتاً هر نقشی چالش هایی دارد ولی بازی در این فیلم برایم سخت نبود اما شیرین ترین سکانس فیلم برای من، صحنه ای است که در اختتامیه  فجر اسم جلیل را می خوانند و او با شوق و ذوق جایزه اش را می گیرد و خوشحال است که به آرزویش رسیده، آن  سکانس را خیلی دوست دارم.

الوند درباره اینکه آیا در مسیر کاری خود همیشه در حال تجربه کردن شخصیت های متفاوت با گویش های مختلف خواهد بود، تاکید می کند:  از هر فیلمنامه جذابی که به من پیشنهاد شود استقبال می کنم و نقش ها را به این شکل تفکیک نمی کنم. البته ترجیحم برای پروژه بعدی فیلمی است که به زبان فارسی صحبت کنم و این تجربه را هم داشته باشم.

وی در واکنش به عدم حضور «آپاراتچی» در بخش سودای سیمرغ می گوید: به نظرم جذاب تر بود مانند فستیوال های جهانی که بخش های جانبی دارند و سایر رشته های یک فیلم هم قضاوت شوند، ما هم در جشنواره فجر چنین کاری انجام بدهیم تا زحمات همه دوستان دیده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.