تحولات منطقه

نمایشگاه مد و لباس فجر با عنوان "کُلِنجَه" روز پنجشنبه با حضور "سید مجید امامی" دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در خرم‌آباد افتتاح شد.

افتتاح نمایشگاه مد و لباس فجر در خرم‌آباد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این خصوص  گفت: در این نمایشگاه ۱۵۰ اثر از فعالان مد و لباس استان ارائه شده همچنین نمایشگاه جنبی طراحی تاپستری، صنایع دستی مرتبط با پوشاک و تزئینات لباس نیز برپا است.

اعظم روانشاد افزود: آثار عرضه شده در این نمایشگاه شامل پوشاک محلی و سنتی، پوشاک عفاف و حجاب و لباس‌های به روزآوری شده با الهام از موضوعات ایرانی اسلامی است که با انواع تکنیک‌ها اجرا شده‌اند.

به گفته وی نمایشگاه مد و لباس "کُلِنجَه" به مدت سه روز با همکاری این اداره کل، شورای فرهنگ عمومی، انجمن مد و لباس استان و دانشکده فنی حرفه‌ای دختران خرم‌آباد در مجتمع شهید آوینی آماده بازدید علاقه‌مندان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha