تحولات منطقه

۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۶
کد مطلب: ۹۶۵۲۰۱

حیدر سلیمانی کارشناس داوری درباره قضاوت بیژن حیدری داور بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک توضیحاتی را بیان کرد.

کارشناس داوری: یک پنالتی به نفع پرسپولیس گرفته نشد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین حیدر سلیمانی کارشناس داوری درباره قضاوت بیژن حیدری داور بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: صحنه اول بلافاصله بعد از شروع نیمه دوم بازی اتفاق افتاد که شهاب زاهدی به دنبال ورود به محوطه جریمه می‌خواست با شبیه سازی از داور مسابقه پنالتی بگیرد و داور را فریب بدهد و داور هم به درستی خطای زاهدی را شبیه سازی اعلام کرد و یک اخطار هم به او داد.

او افزود:  دقیقه ۶۵، ۲ صحنه پیاپی اتفاق افتاد. زمانی که کنعانی زادگان شوت می‌زند به دست مدافع آلومینیوم برخورد می‌کند و بازیکن حریف با دست باز دفاع می‌کرد و درون محوطه جریمه رخ داد  و باید یک پنالتی به نفع سرخپوشان گرفته می‌شد. در ادامه بازیکنان پرسپولیس وقتی سانت می‌کنند معتقد بودند که آنجا هم هند صورت گرفته است، اما آنجا خطای هند محسوب نمی‌شود، چون توپ در ابتدا به پهلوی مدافع آلومینیوم برخورد می‌کند و بعد به دستش خورد.

سلیمانی گفت: فکر کنم دقیقه ۴ وقت اضافه بود که کنعانی زادگان مثل دروازه بان توپ را لمس کرد و داور باد خطای هند این بازیکن را اعلام می‌کرد، اما اینکه خطای هند در  درون یا بیرون از  دروازه است را با این زاویه دوربینی که هست ما متوجه نمی‌شویم، اما خطای هند بودنش مشخص بود و باید اعلام می‌شد.  اگر خطای هند روی محوطه جریمه باشد باید اعلام پنالتی می‌شد و فقط داور می‌توانست تشخیص بدهد در داخل یا بیرون از محوطه جریمه است.

کارشناس داوری گفت:  در دقایق تلف شده، کنعانی زادگان یک کارت زرد گرفت که آنجا فاصله مهاجم آلومینیوم با دروازه پرسپولیس زیاد بود موقعیت آشکار گل محسوب نمی‌شود و همان کارت زرد داده شده داور بازی کافی بود و اخراج نداشت.

او در پایان گفت: در مجموع ۲ خطای هند واضح را داور مسابقه نگرفت و خطای هند اولی مشخص بود که داخل محوطه جریمه است و دومی که شک و شبهه داریم که در داخل یا بیرون از محوطه جریمه است و این اشتباهات میزان عملکرد داور را پایین می‌آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha