به گزارش قدس آنلاین، فضای مجازی در هفته های منتهی به انتخابات به یکی از اصلی ترین عرصه های فعالیت نامزدها، رسانه ها و کاربران برای اعلام نظر در خصوص انتخابات ۱۱ اسفند تبدیل شده است. کاربران در فضای مجازی به اظهار نظر در خصوص موضوعاتی همچون مشارکت در انتخابات میپردازند و چهره های مختلف جریان های سیاسی در شبکه هایی نظیر تلگرام، اینستاگرام، بله و ایتا به صریح ترین شکل مورد نقد و تحلیل قرار میگیرند.
گروه داده کاوی در مازندران در گزارشهای مستمر خود و در فاصله ۱۰ روز مانده به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، صحت و سقم مطالب منتشر شده در فضای مجازی در ارتباط با انصرافی های نامزدهای مجلس دوازدهم را با مصاحبه اختصاصی با مسوولان ارشد ستاد انتخابات استان مورد بررسی قرار داده است.
در این پیوند سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: با توجه به انصراف تعدادی از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران تعداد افرادی که در این عرصه باقی مانده اند به ۴۴۲ نفر رسیده است.
قاسم عزیزاده گرجی افزود: تا بدین لحظه از برهه زمانی انتخابات، ۵۶ نفر از داوطلبان مجلس شورای اسلامی در مازندران انصراف خود را برای ادامه فعالیت در این عرصه اعلام کردند.
وی ادامه داد : پیش از این و در پایان فرصت تایید صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان تعداد نامزدهای تایید صلاحیت ۴۹۸ داوطلب از مازندران بود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: بنابر آخرین بررسی شرایط داوطلبان، تاکنون ۵۶ نفر از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران انصراف دادند و برای ۱۲۴ نفر هم عدم تایید و ۴۱ نفر هم عدم احراز صلاحیت صادر شده است.
وی گفت که مهلت قانونی انصراف داوطلبان مجلس شورای اسلامی ۷۲ ساعت مانده به ساعت اخذ رای است و در حال حاضر بیشترین تعداد داوطلبان انصرافی از حوزه های انتخابیه بابلسر، فریدونکنار - بابل و قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ هستند.
طبق برنامه زمانبندی ستاد انتخابات کشور، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود.
عزیزاده گرجی همچنین در خصوص زمان تبلیغات داوطلبان مجلس شورای اسلامی گفت: این افراد می توانند از سوم تا ساعت هشت صبح دهم اسفند تبلیغات خود را انجام دهند.
براساس اعلام استانداری مازندران سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت، ۶۴۱ شعبه سیار، یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه روستایی است.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۵۳ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
مازندران ۹ حوزه انتخابیه شامل "ساری و میاندورود"، "قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، رامسر و عباسآباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار" دارد که از این ۹ حوزه در مجموع ۱۲ نماینده راهی بهارستان میشوند.
نظر شما