به گزارش قدس آنلاین، محمد خدادادی - مجری طرح اپراتور هوشمند انرژی با بیان این مطلب اظهار کرد: استخراج رمزارزها با استفاده از تعرفههای برق یارانهای اعم از تعرفه برق خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری غیرقانونی است و در ایام اوج مصرف باعث افزایش احتمال خاموشی صنایع میشود و این موضوع به تورم و بیکارشدن هموطنان شاغل در صنایع مختلف دامن میزند.
وی ادامه داد: ماینرهای غیرمجاز منجر به افت شاخصهای کیفی برق شده و احتمال سوختن لوازم الکتریکی همسایگان را بهشدت افزایش میدهند. علاوه بر این، به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی، استفاده غیرمجاز از ماینرها بعضاً میتواند منجر به ایجاد آتشسوزیهای گسترده شود.
او در ارتباط با مراکز قانونی استخراج رمزارز مطرح کرد: مراکز قانونی استخراج رمزارزها، مراکزی هستند که از وزارت صمت جواز تأسیس و پروانه بهرهبرداری دریافت میکنند، استاندارد اجباری ۲۲۸۰۰ درباره نصب برچسب انرژی بر روی هر ماینر را رعایت میکنند، نسبت به ثبت مشخصات ماینرهای خود در سامانه جامع تجارت و دریافت کد رهگیری یکتا برای هر ماینر اقدام میکنند و از تعرفههای برق یارانهای سوءاستفاده نمیکنند.
وی افزود: این مزارع میتوانند آزادانه نسبت به فعالیت خود اقدام کرده و در صورت استفاده از رمزارز حاصل از استخراج برای واردات سایر کالاها و خدمات از مشوقهای قانونی نیز برخوردار خواهند شد. همچنین در صورت تأمین برق از تابلوی سبز بورس انرژی، جریان برق آنها حتی در فصول گرم و سرد سال قطع نمیشود.
طبق اعلام وزارت نیرو، خدادادی تبیین کرد: اما مزارعی که یک یا چند مورد از موارد اعلام شده را رعایت نکنند، مطابق قانون با آنها برخورد شده و جرایم بسیار سنگینی از جمله ضبط ماینرها، اخذ هزینه برق تا ۱۰۰ برابر قیمت برق یارانهای و حبس تعزیری برای متخلفین و مجرمین اعمال خواهد شد.
مجری طرح اپراتور هوشمند انرژی در پایان اظهار کرد: مزارع قانونی استخراج رمزارز با هر قدرت انشعاب، میتوانند نسبت به خرید برق از تابلوی سبز بورس انرژی اقدام کنند. در این حالت، برق مورد نیاز این مزارع در تمامی ایام سال تامین شده و مشمول محدودیتهای مدیریت مصرف در ایام پیک گرما و یا ایام سرد سال که محدودیت در تامین گاز وجود دارد، نمیشوند. این روش، به همراه روش استفاده از گاز فلر، پایدارترین و قابل اتکاترین شیوه برای تامین برق موردنیاز جهت استخراج رمزارزها در کشور است.
نظر شما