حسین فتاحی افزود: از ابتدای سال جاری سه هزار و ۹۴۶ پرونده مددجویی در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار گرفته است و برای رسیدگی به این پروندههای حقوقی، حدود هزار وکیل نیکوکار با کمیته امداد همکاری داشتهاند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با اشاره به ضرورت آموزش مسائل حقوقی به مددجویان با هدف پیشگیری، گفت: در سال جاری ۷۸۱ دوره آموزشی با شرکت ۳۱ هزار مخاطب از جامعه هدف کمیته امداد برگزار شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال در همه شهرستانها میز خدمت با حضور کارشناسان وکلای نیکوکاری برگزار شده و در هر هفته ۲ تا ۳ جلسه برگزار کردهاند.
فتاحی تاکید کرد: در سال جاری ۲۰ هزار میز خدمت حقوقی برای مددجویان در سراسر کشور برگزار شده است.
وی افزود: معتقدیم یکی از راههای توانمندسازی به عنوان برنامه اصلی کمیته امداد امام خمینی(ره)؛ توانمندسازی حقوقی است تا مددجویان با احقاق حقوقی که از آنان تضییع شده است، به توانمندی رسیده و از چرخه حمایت خارج شوند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر تعداد زیادی از مددجویان از همین راه به توانمندی دست یافتند حتی حامی نیازمندان و از خیران کمیته امداد شدهاند.
فتاحی با اشاره به فعالیت ۷۰۰ میز حقوقی در دفاتر کمیته امداد در سراسر کشور، اظهار داشت: در این میز خدمت، وکلای نیکوکار و متخصصان حقوقی، حضور یافته و به مراجعان که مددجویان و اقشار نیازمند هستند، مشاوره حقوقی رایگان ارائه میکنند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۱۵۰۰ پرونده حقوقی مددجویان توسط وکلای نیکوکار در محاکم قضایی مورد رسیدگی قرار گرفت، اضافه کرد: با همکاری کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه، حدود ۲۵۰۰ پرونده نیز از این مسیر رسیدگی و منجر به صدور حکم شد.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد از همکاری مستمر ۲ هزار وکیل نیکوکار با کمیته امداد خبر داد و گفت: مددجویان علاوه بر حضور در دفاتر کمیته امداد و میز حقوقی، میتوانند با مراجعه به سامانه هوشمند امداد، درخواست خدمات حقوقی خود را ثبت و در همان سامانه پاسخ و مشاوره مورد نیاز خود را دریافت کنند.
برگزاری دوره های آموزش حقوقی به مددجویان
همچنین رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در این مراسم بر ارائه آموزشهای حقوقی به مددجویان تاکید کرد و گفت: در سال جاری ۷۸۱ دوره آموزشی با شرکت ۳۱ هزار مخاطب از جامعه هدف کمیته امداد برگزار شده است.
سید مرتضی بختیاری از تفاهمنامه با بسیج حقوقدانان برای ارائه آموزشهای حقوقی به مددجویان خبر داد و تصریح کرد: آموزشهای حقوقی در پیشگیری از مشکلات و تشکیل پروندههای حقوقی بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات حقوقی در چارچوب سامانه هوشمند امداد و ارتباط با سامانه ثنا به نتایج خوبی رسیده و باید توسعه یابد، به راهاندازی مراکز نیکوکاری قضات اشاره کرد و افزود: ظرفیت خوبی در میان قضات و مقامات قضایی برای نیکوکاری وجود دارد که راهاندازی مراکز نیکوکاری میتواند تسهیلگر امر خیر باشد.
نظر شما