به گزارش قدس آنلاین، این میزان مشارکت در شرایطی در ایران ثبت شد که شدیدترین تحریم های اقتصادی علیه ایران اعمال شده بود. این میزان مشارکت در نرم جهانی یک مشارکت «عادی» و «مشروع» محسوب میشود.
مشارکت مردم آمریکا در انتخابات های پارلمانی ادوار مختلف بصورت زیر است:
آمار بالا حاکی از آن است که تا پیش از سال ۲۰۱۸ اغلب مشارکت آمریکایی ها در انتخابات های پارلمانی برابر و یا پایین تر از ۴۰ درصد است.
روند مشارکت در کشوری مثل فرانسه نیز در سالهای اخیر به شکل زیر بوده است:
آمار مشارکت فرانسه نیز حاکی از آن است که طی سالهای اخیر مشارکت در فرانسه زیر ۴۹ درصد بوده است. این در حالی است که این کشورها هیچ کدام تحت عملیات های ضدامنیتی، اقتصادی و روانی همچون حادثه کرمان، هک مجلس و قوه قضائیه، تحریم های اقتصادی و عملیات های رسانه ای ضدانقلاب نبوده اند.۵ رسانه ضدانقلاب هم که براساس یک بررسی علمی، در فتنه سال گذشته طی ۴۵ روز ۳۸ هزار خبر دروغ منتشر کرده بودند امسال نیز در ماجرای انتخابات فعال بودند. کارشناسان رسانه معتقدند این رویکرد باعث شد اعتبار این رسانه ها به طور جدی آسیب ببینید و به همین دلیل اتاق جنگ روانی علیه مردم ایران مجبور شد خوراک اولیه را از طریق سایر موسسات و رسانه های بین المللی تولید کند. برای نمونه نظرسنجی ها در خصوص میزان مشارکت مردم ایران در انتخابات ابتدا توسط برخی موسسات منتشر میشد و سپس توسط این ۴ رسانه فارسی زبان فعال بازنشر میشد.
آمارهای مشابهی نیز در سالهای قبل در خصوص میزان مشارکت توسط همین مراکز و رسانهها منتشر شده بود اما هیچ گاه این موسسات جوابگوی این میزان اختلاف آمار اعلامی خود با واقعیت ها نبوده اند.
نظر شما