به گزارش قدس خراسان، محمود قربانزاده اظهار کرد: ۱۱۶ تیم نظارتی شامل ۳۴ اکیپ ثابت و ۸۲ اکیپ سیار در استان مسئولیت نظارت بر روند تولید و عرضه فراوردههای خام دامی را برعهده دارند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: بازرسان این اداره کل در سراسر شهرستانها بهویژه در مشهد بر فعالیت کشتارگاهها، مراکز بستهبندی، مراکز تولید و عرضه فراوردههای خام دامی و رستورانها نظارت مستقیم و همه جانبه دارند.
وی اظهار کرد: سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و تلفن ۱۵۱۲ شکایات مردمی را ثبت و پیگیری میکند.
قربان زاده تاکید کرد: از مردم درخواست داریم در درجه اول خودشان بازرس بهداشتی برای خانوادههایشان باشند و در خرید فراوردههای خام دامی به نظافت، نحوه چیدمان در یخچالها و کارکنان و نیز وضعیت بهداشت مرکز عرضه توجه کرده و از خریداری گوشت و مرغ بیرون از یخچال یا سردخانه خودداری کنند.
نظر شما