تحولات منطقه

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۱۲۰ گروه دامپزشکی بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طول ماه مبارک رمضان نظارت ویژه دارند.

نظارت ۱۲۰ گروه دامپزشکی بر فرآورده‌های دامی در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، جواد اعلمی مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: تمامی مراکز مرتبط با فرآورده‌های خام دامی شامل واحدهای نگهداری، عرضه، خودروهای ویژه حمل، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی در خراسان رضوی طی ماه مبارک رمضان تحت نظارت خاص قرار گرفته اند و به طور مستمر بازرسی می‌شوند.
او همچنین شهروندان را به تهیه فرآورده‌های خام دامی تازه به مقدار نیاز روزانه توصیه کرد و افزود: همه محصولات مورد تقاضای عموم مردم در ماه مبارک رمضان با توجه به گستردگی شبکه توزیع فرآورده‌های خام دامی چه به صورت تازه و چه به صورت منجمد به طور سازمان‌یافته تامین شده و به وفور در قفسه فروشگاه‌ها و مراکز عرضه سطح شهر در دسترس قرار دارند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی به احتمال سوءاستفاده معدودی از افراد فرصت‌طلب به ویژه عرضه‌کننگان غیرمجاز در قالب دوره‌گرد و دستفروش اشاره کرد و ادامه داد: چنین افرادی با این روش فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی و به ظاهر ارزان را از قبیل گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، مرغ قطعه‌شده فاقد هویت و بسته‌بندی غیرمجاز بدون تاریخ تولید را عرضه می‌کنند که اقدامی خلاف قانون و اصول بهداشت و سلامت جامعه است.
اعلمی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده چنین مواردی، برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و آسیب به سلامتی خود مراتب را به مرکز پاسخگویی اداره‌کل دامپزشکی اطلاع دهند تا پیگیری شده و برخورد قانونی صورت گیرد.
استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و تخم‌مرغ رتبه‌های نخست تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.