تحولات لبنان و فلسطین

تولیت آستان قدس رضوی، زهد و ساده زیستی آیت الله طبسی را یک الگو برای مسئولان کشور دانست.

زهد و ساده زیستی آیت الله طبسی یک الگو برای مسئولان کشور است

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی صبح امروز شنبه (19 اسفندماه 1402) در مراسم بزرگداشت هشتمین سالگرد ارتحال «آیت الله عباس واعظ طبسی»، تولیت فقید آستان قدس رضوی که با حضور نماینده ولی فقیه، جمعی از طلاب، علما و اساتید حوزه و دانشگاه، مسئولان اجرایی و فرهنگی استان خراسان رضوی، خدام و زائران بارگاه منور حضرت رضا(ع) در تالار قدس حرم مطهر حضرت ثامن الحجج(ع) برگزار شد، آیت الله واعظ طبسی را خادم صادق و با اخلاص بارگاه هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت و از سرمایه‎های ارزشمند نظام اسلامی خواند و اظهار کرد: هدف از تشکیل این جلسه صیانت، توصیف، بیان، معرفی و شناساندن یکی از سرمایه‎های مدیریتی و کارآمدی انقلاب اسلامی است؛ ما وظیفه داریم نگذاریم گذشت زمان و غبارهای وهن آلود برخی جاهلان و بدخواهان روحانیت و نظام اسلامی، چهره‌های تابناک خادمان موفق و کارآمد این نظام را بپوشاند.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه ضمن پرداختن به برخی از وجوه شخصیتی آیت الله واعظ طبسی، پایبندی به عهد و پیمان‎های نهضت انقلاب اسلامی و وفاداری به امام و رهبری را از ویژگی‌های رفتاری این یار صادق انقلاب برشمرد و گفت: آیت الله واعظ طبسی پیش از انقلاب همگام با رهبر معظم انقلاب و همراه با آیت الله هاشمی نژاد، نقش بسیار مهم و تعیین کننده‌ای را در روشنگری‌، معرفی و آشناسازی مردم خراسان با اندیشه‌های تابناک امام خمینی(ره) داشتند.
وی افزود: آیت الله واعظ طبسی برای نخستین بار در یک سخنرانی در مسجد مرحوم ملاهاشم مشهد، امام خمینی(ره) را به عنوان مرجع تقلید اعلم معرفی کرد، که این سخنرانی و روشنگری منجر به دستگیری و زندانی شدن این شخصیت برجسته شد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به سختی‌ها و مرات‌هایی که آیت الله واعظ طبسی در دوران طاغوت ستم‌شاهی به واسطه ایستادگی بر مواضع انقلابی و نهضت امام(ره) متحمل شد، عنوان کرد: این روحانی مجاهد پس از پیروزی انقلاب نیز همچنان با صلابت و عزم راسخ از حکومت اسلامی و خط نورانی امام راحل و رهبری عظیم الشأن دفاع کرد.
وی صلابت انقلابی را از دیگر نکات شخصیتی آیت الله واعظ طبسی معرفی و تصریح کرد: بسیاری از جریانات مختلف برای رسیدن به موفقیت و اهداف غیر الهی خود به این بارگاه مقدس، ملکوتی و مورد اقبال مردم طمع داشتند؛ اما آیت الله واعظ طبسی با صلابت، قاطعیت و سعه صدر در مقابل تمام آن‌ها ایستاد و از این رهگذر توهین‌ها، اهانت‌ها و ناسزاهایی روانه شخصیت آن بزرگوار شد؛ اما هیچ یک از این سرزنش‌ها کمترین تأثیری بر اراده درست و تصمیم صحیح، انقلابی و اسلامی ایشان نگذاشت.
تولیت آستان قدس رضوی مدیریت آیت الله واعظ طبسی را قوی، کارآمد و تحول آفرین دانست و گفت: یکی از ویژگی‌های مهم آیت آلله واعظ طبسی اخلاص بود؛ ایشان از عمق روح و جان به حضرت ثامن الحجج(ع) عشق و ارادت داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات ماندگار آیت الله واعظ طبسی در حوزه‌های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: گسترش فضاهای زیارت حرم مطهر از حدود ۹۰ هزارمترمربع به یک میلیون مترمربع، تأسیس دانشگاه‌های علوم اسلامی رضوی و بین المللی امام رضا(ع)، بازسازی و گسترش کتابخانه مرکزی آستان قدس، ساخت بنیاد پژوهش‌های اسلامی و بیش از ۳۶ کتابخانه عمومی در مشهد و دیگر شهرها، احداث بیمارستان رضوی، مراکز تفریحی و ورزشی، احیای بقاع متبرکه، فضاهای اقامتی بین راهی، بازسازی شهر هویزه، صیانت و احیای موقوفات آستان قدس رضوی و ... بخشی از طیف وسیع خدمات اعجاب آور این خدمتگزار سخت‌کوش انقلاب است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به ساده زیستی و زندگی زاهدانه آیت الله واعظ طبسی، عنوان کرد: شرایط و محل منزل مسکونی آیت الله واعظ طبسی در تمام این سال‌ها تغییر نکرد و تا پایان عمر در همان منزل مسکونی ساده پیش از انقلاب سکونت داشت، حقیقتا زندگی زاهدانه این مدیر انقلابی یک الگوست.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: حق التولیه یک حق قانونی و شرعی برای آیت الله واعظ طبسی بود، اما ایشان ریالی از آن را برداشت نکرد و تمام آن را برای حرم مطهر و امور خدماتی و فرهنگی عالم المنفعه اختصاص داد؛ اخلاص، زهد و ساده زیستی، همت بلند و مدیریت ممتاز و کارآمد برخی از خصوصیات این خادم با اخلاص حضرت علی بن موسی الرضا(ع) می‌باشد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.