به گزارش قدس آنلاین مهدی رجبی گفت: قیمت کنونی هرکیلو قارچ در بازار عمده فروشی ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان است که براین اساس با نرخ ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان باید به دست مصرف کننده برسد و فروش با نرخ های بالاتر گرانفروشی است.
او با بیان اینکه عرضه و تقاضا در بازار قارچ همخوانی دارد،افزود: با توزیع مویرگی و راه اندازی پایانه فروش در استان تهران، قارچ با نرخ منطقی در بازار عرضه می شود.
توزیع روزانه قارچ فله
رجبی از توزیع روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن قارچ فله در استان تهران خبر داد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی درباره تاثیر نوسانات قیمت گوشت بر بازار قارچ گفت: نوسانات قیمت گوشت قرمز منجر به افزایش سرانه مصرف قارچ در بازار شده چراکه نوسانات گوشت قرمز منجر به حذف این محصول پروتئینی از سفره خانوار شده است.
۲۱۷
نظر شما