تحولات منطقه

با پایان تعمیرات دوره‌ای واحد دوم نیروگاه بیستون، این واحد به مدار تولید برگشت.

برگشت واحد دوم نیروگاه بیستون به مدار تولید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مسعود میرزاعسگری مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون در این خصوص گفت: واحد دوم این نیروگاه پس از انجام تعمیرات دوره‌ای ۳۰ روزه که با همت پرسنل نیروگاه به انجام رسید، با ظرفیت ۳۲۰ مگاوات راه‌اندازی و به مدار تولید بازگشت. 

وی اظهار کرد: پروژه تعمیرات دوره‌ای واحد دوم نیروگاه بیستون از اسفند سال گذشته با برنامه‌ریزی انجام شده در گروه‌های کاری مشخص آغاز و فعالیت‌ها در زمان‌بندی مناسب به انجام رسید. 

میرزا عسگری با بیان اینکه واحد یک نیروگاه نیز در مدار تولید قرار دارد، گفت: با آمادگی کامل به استقبال پیک تابستان می‌رویم تا برق مطمئن و پایداری را تولید و به هموطنان تقدیم کنیم.

به گفته میرزاعسگری نیروگاه حرارتی بیستون با ظرفیت تولید ۶۴۰ مگاوات، نقش بسزایی در پایداری شبکه سراسری برق، در غرب کشور دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha