سرهنگ داود معظمی گودرزی اظهار کرد: خانم جوانی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس در فضای مجازی با اغفال وی اقدام به اخاذی از او میکند.
وی افزود: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان داشت به علت مشکلات شخصی نیاز به روانشناس داشتم که در شبکه اجتماعی اینستاگرام با یک روانشناس آشنا شدم که یک صفحه روانشناسی داشت و مطالب خوبی گذاشته بود و در صحبتهای نخستین احساس کردم این شخص میتواند کمکم کند برای همین آدرس دفتر او را گرفتم و حضورا مراجعه کردم که پس از حضورم اقدام به آزار و اذیت بنده کرد و با نشان دادن اسلحه و بیسیم من را تهدید و از بنده اخاذی کرد.
معظمی گودرزی با اشاره به بررسی آنی پرونده توسط افسران سایبری پلیس فتا پایتخت گفت: بلافاصله پس از بررسی اظهارات شاکی و تحقیقات سایبری، اقدامات اولیه پرونده آغاز شد و موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت با اشاره به افزایش تعداد شکات به بیش از ۱۰ نفر گفت: کارشناسان فنی این پلیس با تحقیقات گسترده در فضای مجازی متوجه شدند مجرم با جعل عنوان روانشناس در اینستاگرام فعالیت میکند و بعد از پیدا کردن سوژه های خود اهداف مجرمانه خود را پیش میبرد که با تلاش های شبانهروزی پلیس این فرد شناسایی و پس از تشریفات قضایی در محل اختفای خود دستگیر شد و یک قبضه سلاح کمری و تعدادی بیسیم نیز از وی کشف شد.
وی با اشاره به اینکه این شخص دارای سابقه بیماری روانی است، بیان کرد: متهم پس از انتقال به پلیس فتا گفت به قصد اخاذی و ارتباط با خانم ها با پوشش روانشناس در اینستاگرام فعالیت میکردم و پس از صحبت های کوتاه با ترغیب آنان به مراجعه حضوری، در دفتر کار خودم با استفاده از اسلحه و بیسیم اقدام به تهدید و اخاذی از آنها میکردم.
معظمی گودرزی به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان به هویت ها در فضای مجازی اعتماد نکنید چرا که نتیجه این اعتماد گرفتار شدن شما در دام شیادان اینترنتی است.
نظر شما