تحولات منطقه

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: سال گذشته، سال پرکاری را پشت سر گذاشتیم که در حوزه‌های عمرانی و تولید مسکن بیش از ۲۴۰ پروژه در روستاها اجرایی و عملیاتی شد.

اجرای ۲۴۰ پروژه بنیاد مسکن در روستاهای اردبیل
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حامد کیخسروی عصر شنبه در همایش تبیین حساب ۱۰۰ امام در مشگین‌شهر، اظهار داشت: اولین همایش تبیین حساب ۱۰۰ امام را در مشگین‌شهر در حال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» برگزار می‌کنیم و امیدواریم در سایر شهرستان‌ها نیز نظیر این همایش برای تبیین جایگاه و اهمیت حساب ۱۰۰ امام برگزار شود.

وی تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در فروردین سال ۵۸ امام راحل حساب ۱۰۰ را بنیان نهاد که با گذشته ۴۵ سال امروز به یک نهال برومند تبدیل شده و در گرامیداشت این ایام ۲۱ تا ۳۱ فروردین به نام دهه حساب ۱۰۰ امام و سالگرد بنیاد مسکن نامگذاری شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: اصلی‌ترین هدف از تأسیس این حساب بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های محروم و نیازمند به ویژه تأمین سرپناه بوده تا آنها بتوانند از مسکنی آبرومند با همت خیران و کمک‌های مردمی بهره‌مند شوند.

کیخسروی افزود: در کنار ساخت مسکن محرومان، بنیاد مسکن فعالیت‌های خوبی را در حوزه عمران و آبادانی روستاها و بازسازی مناطق سیل‌زده و یا زلزله‌زده انجام داده و توانسته کارنامه درخشان از خود به یادگار بگذارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر تکلیف ساخت مسکن برای ساکنان شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر نیز در قالب نهضت ملی مسکن به این نهاد انقلابی واگذار شده تا زمینه برای مسکن دار کردن افراد فاقد سرپناه فراهم آید.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل سهمیه چهار هزار واحدی ساخت و مقاوم‌سازی مسکن استان را در سال گذشته یادآور شد و اضافه کرد: امسال این سهمیه به هفت هزار و ۵۰۰ واحد افزایش یافته تا ما بتوانیم کارنامه‌ای شایسته در بحث مقاوم‌سازی مسکن روستایی داشته باشیم.

کیخسروی بیان کرد: ۲۴۰ پروژه سال گذشته به همت بنیاد مسکن و با اعتباری بالغ بر ۳۸۵ میلیارد تومان اجرایی شد که عمده آنها مربوط به عمران و آبادانی ساکنان روستایی بوده است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: از بدو تأسیس حساب ۱۰۰ امام تاکنون ۵۶۵ واحد مسکن و یا تسهیلات حمایتی به متقاضیان تحویل داده و یا پرداخت شده و در کنار آن ما هزینه اجاره، تعمیر و ساخت مسکن محرومان را نیز متقبل شدیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل تصریح کرد: سال گذشته ۱۰۹ مورد کمک موردی برای پرداخت هزینه اجاره، تعمیر، رهن و یا سایر نیازمندی خانواده‌ها پرداخت شده و در کنار آن کمک چهار میلیارد تومانی خیران را به صورت نقد و غیرنقد شاهد بودیم.

کیخسروی گفت: سه قطعه زمین در گرمی، خلخال و کوثر برای ساخت مسکن محرومان اختصاص یافته و در کنار آن پرداختی‌های موردی را نیز از سوی خیران شاهد بودیم.

وی به فعالیت انجمن خیران مسکن‌ساز استان نیز اشاره کرد و افزود: در اردبیل ۱۴۴ واحد در مرحله اجرا و یا واگذاری است و در کنار آن بیش از ۵۰ واحد نیز مراحل اجرایی با پیشرفت ۴۰ تا ۸۰ درصد را سپری می‌کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در نمین ساخت ۳۰ واحد، در گرمی ۲۲ واحد و در مشگین‌شهر هشت واحد با همت انجمن خیران در حال ساخت است تا با تحویل آن خانواده‌های نیازمند صاحب سرپناه شوند.

کیخسروی اضافه کرد: در مشگین‌شهر انجمن خیران فعالیت‌های خوبی را در سال‌های اخیر انجام داده به طوری که تاکنون ۸۳ واحد مسکن محرومان ساخته و تحویل خانواده‌های نیازمند شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل به اهمیت حساب ۱۰۰ امام و تأمین سرپناه برای حمایت از نظام خانواده را یادآور شد و بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا امسال با استفاده از ظرفیت منابع ملی، استانی و کمک خیران بتوانیم در ساخت و تحویل واحدهای مسکونی مناسب و ایمن گام‌های جدی برداشته و در تحقق شعار سال نیز همراهی و مشارکت عموم مردم و خیران را شاهد باشیم.

حساب ۱۰۰ امام منشأ خیرات و حسنات

حجت‌الاسلام غلامرضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر نیز در همایش تبیین حساب ۱۰۰ امام و تشکیل بنیاد مسکن در مشگین‌شهر، اظهار داشت: در روایات و احادیث از کمک خیران و افراد متمول برای ساخت سرپناه و رفع نیازمندی آنها به عنوان عمل صالح و خیر کثیر یاد شده است.

وی به تشکیل حساب ۱۰۰ امام با نگاه تیزبینانه و دوراندیشی امام راحل اشاره کرد و گفت: این حساب تنها با هدف رفع محرومیت و ساخت مسکن برای اقشار نیازمند راه‌اندازی شده و یادگار ارزشمندی است که بعد از گذشت ۴۵ سال همچنان منشأ خیران و حسنات بیشمار است.

امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر برکات این حساب را در گره‌گشایی از مشکلات محرومان و نیازمندان به ویژه تأمین مسکن و ساخت خانه در شهرها و روستاها به نفع فقرا و نیازمندان اعلام کرد و افزود: هر سال ۳۱ فروردین یادآور این رخداد تاریخی بی‌نظیر است که ثمره آن شکل‌گیری بنیاد با برکتی همچون بنیاد مسکن بوده که امروز منشأ حرکت‌های تحولی و عمران و آبادانی در روستاها است.

باوقار در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سال جدید و با نیت خداپسندانه باید این مجموعه را خیران و افراد توانمند یاری برسانند که همه ساله پرداختی مقام معظم رهبری به این حساب و سایر رؤسای قوا و مسئولان خود مبلغ این حرکت ارزشمند و راستین است.

وی خاطرنشان کرد: باید کمک‌های مردمی و خیران در این حساب به نفع ساخت مسکن محرومان هزینه شود که قطعا این حرکت می‌تواند سرآغاز نگاه تحولی و مثبت‌اندیشی در مسیر گره‌گشایی از مشکلات گروه‌های آسیب‌پذیر باشد.

امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر به اهمیت ساخت مسکن برای محرومان به عنوان نیاز ضروری و کاهش هزینه‌های آنها از بابت رهن و اجاره اشاره کرد و ادامه داد: در کنار ساخت مسکن، بسیاری از این خانواده‌ها نیازمند تأمین هزینه‌های اجاره، رهن، تعمیر و اصلاح گری هستند که این کمک‌های مردمی می‌تواند گرهی از این مشکلات باز کند.

باوقار نگاه انقلابی و جهادی را در کمک به این حساب و بهره‌گیری از ظرفیت آن برای ساخت مسکن به نفع محرومان یادآور شد و اضافه کرد: در کنار کمک‌های نقدی، برخی از مهندسان و صاحبان کار و حرف در این ساخت مسکن محرومان ورود پیدا می‌کنند که این اقدام نیز حرکتی ارزشمند و قابل تحسین به شمار می‌رود.

امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر از بنیاد مسکن خواست تا نسبت به تبیین و تشریح ارزش و جایگاه حساب ۱۰۰ امام و جلب مشارکت‌های بیشتر مردم کمک و مساعدت کرده و در این مسیر گام‌های جدی‌تری برداشته شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.