به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواستهای آنها به بهترین شکل است.
مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظاممند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آنها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیشساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.
شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش
وی درباره برنامههای تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرمافزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهرهگیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظاممند مطرح کنند.
قربانی ادامه داد: وجود این نرمافرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواستهای مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظاممند خواهد شد. ضمن اینکه تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.
پیگیری نظاممند درخواستها و نیازهای مشتریان
مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیتهای واحد CRM خاطرنشان کرد: با راهاندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع میشود که این مهم باعث پیگیری نظاممند درخواستها و نیازهای مشتریان خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت میشود. ضمن اینکه استفاده از نرمافزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایلهای مرتبط با آنها و... خواهد شد.
قربانی افزود: دادههای عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمعآوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل میشود که علاوهبر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیمگیریهای فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک میکند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آنها میشود.
چشماندازی دو ساله
مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشماندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راهاندازی واحد CRM انتظار میرود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوهبر ارتقاء رضایت آنها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.
وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآوردهسازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش مییابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد میرسد.
نظر شما