مدتی است که از آغاز جنبش دانشجویان در آمریکا در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات اسرائیل میگذرد. پس از افزایش حملات رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح و مردم بیپناه فلسطین، موج اعتراضات علیه اسرائیل نیز گسترش یافته است.
ساعتی قبل، رهبر معظم انقلاب نامهای را خطاب به دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین منتشر کردند. مقام معظم رهبری ۹ سال قبل نیز نامهای خطاب به جوانان غربی نوشته بودند که بازخوردهای فراوانی داشت و بسیاری از صاحبنظران، بیداری جوانان غربی را یکی از نتایج این نامه میدادند.
اما رهبر انقلاب در بخشی از نامه جدید خود خطاب به جوانان آمریکایی نوشتند:
« جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا! این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است. »
انتشار این نامه در فضای مجازی و به زبان انگلیسی، واکنشهای متعددی را از سوی کاربران غیرایرانی به دنبال داشت.
قدرت رهبری؛ الهام بخش معترضان ضدصهیونیستی
کاربری از آمریکا در صفحه توییتر خود نوشت: تمام آمریکا کنار فلسطین و ایران ایستاده است. ما به اعتراضات ادامه میدهیم، صهیونیست از این متنفر است.
کاربر دیگری نیز با انتشار یک کامنت بیان کرد: ممنونم رهبر معظم، عمیقترین احترام من برای شماست.
یک فعال مجازی از آمریکا نیز بیان کرد: رهبر اعظم ایران همبستگیاش را با دانشجویان آمریکایی نشان داد. اعتراضات جواب میدهد.
این کاربر نیز در واکنش به نامه رهبر انقلاب گفت: دیدن سرازیر شدن حمایت ها در این زمان های چالش برانگیز بسیار دلگرم کننده است. تشویق و همبستگی اساتید واقعاً می تواند دنیای متفاوتی را ایجاد کند. استقامت شما واقعا قابل تحسین است. به پیشروی ادامه دهید. قدرت شما الهام بخش است!
از این دست واکنشها کم نبود. کاربر دیگری نیز در پاسخ به این نامه نوشت: از حمایت شما ممنونم. ما برای مردم غزه و فلسطین اینجاییم. آزادی آنها نزدیک است.
یک کاربر نیز به مقایسه ایران و دیگر کشورهای عربی پرداخت و نوشت: غرب و سایر کشورها ممکن است به ایران بخندند. اما ایران با اینکه بیش از ۴۰ سال است که تحریم های سختی دارد، هنوز راهی برای کمک به فلسطین برای مبارزه با دشمنش دارد. در حالیکه سایر کشورهای عربی فقط صحبت میکنند و تماشا می کنند.
اما واکنشها به همینجا ختم نمیشود. انتشار این نامه مهم و تاثیرگذار از سوی رهبر انقلاب، عدهای از سیاستمداران آمریکایی را نیز نگران و ناراحت کرده است. برای مثال مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به این نامه در توییتر نوشت: اگر شما آیتالله را راضی کردهاید، آمریکا را از دست دادهاید.
برایان مست، دیگر سیاستمدار و نماینده آمریکایی نیز در خصوص این نامه و خطاب به دانشجویان آمریکایی گفت: اگر آیتالله از شما حمایت میکند، شما قطعا در سمت اشتباه تاریخ ایستادید.
این واکنشها بیانگر خشم و البته نشان دهنده تاثیر عمیق نامه رهبر معظم انقلاب روی دانشجویان آمریکایی دارد که این چنین برخی سیاستمداران غربی را به هم ریخته است.
این نامه را اکنون میتوان در صدر مهمترین اخبار دنیا دانست که در بسیاری از خبرگزاریها مثل فاکس نیوز نیز انعکاس داشته است.
نظر شما