به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر علیزاده برمی عضو کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس یازدهم و منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان رود فناوری به صنعت نفت و گاز و استفاده از توان شرکتهای دانش بنیان گفت: اتفاق بسیار خوبی که در دولت سیزدهم افتاد اتحاد مجلس و دولت در جهت مبانی نظام و حل مشکلات مردم بود. در هر مرحلهای که خلاء قانونی داشتیم مجلس به آن حوزه ورود میکرد و در هر حوزهای که نیازمند اقدام بودیم دولت میانه کار را میگرفت.
وی ادامه داد: در دولت سابق بحث پتروپالایشگاه ها مورد بی مهری شدید قرار گرفته بود ولی مجلس یازدهم با قوانینی که مصوب کرده بود مخصوصاً برنامه ۵ ساله هفتم و مبانی بودجه سالانه قسمتهای زیادی از توسعه در صنعت نفت و گاز و پتروپالایشگاه ها را به مردم واگذار کرد. و
ی خاطرنشان کرد: به عنوام مثال مصرف بنزین در کشور در چند سال گذشته خیلی بالا رفت و منجر به ناترازی بنزین شد ولی در کشور منجر به بروز بحران و کمبود بنزین نشد. این در حالی است که غربیها به کمبود بنزین در ایران امید دوخته بودند و منتظر بودند که بحران بزرگی در کشور به وجود بیاید که این اتفاق رخ نداد.
علیزاده برمی خاطرنشان کرد: یک اقدام مهم دیگر دولت انتقال سکوی عظیم گازی به فاز ۱۴ پارس جنوبی بود که با اتکا به توان شرکتهای دانش بنیان انجام شد و یک اقدام عجیب بود زیرا انتقال سکو مختص به چند کشور است.
این منتخب مجلس دوازدهم افزود: در بحث محصولات دانش بنیان کارهای زیادی توسط شرکتهای دانش بنیان انجام شده و به میزان زیادی تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت و گاز از این شرکتهای دانش بنیان تأمین میشود و ظرفیت توان داخلی در این بخش فعال شد
وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه بزرگی هم برگزار و این شرکتهای دانش بنیان محصولات خود را عرضه کردند. برای اولین بار به طور اختیاری سهم فروش نفت خام در بودجه کاهش پیدا کرد.
نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: این اقدام برای اولین بار رخ داد و با اتکا به محصولات دانش بنیانی و افزایش درآمدهای دولت بوده است. درآمدهای دولت هم از محل نظام مند کردن سیستم مالیاتی انجام شده است و باعث شده برای اولین بار دولت سهم فروش نفت خام در بودجه را کاهش داد. شاید این میزان رقم کمی باشد اما حرکت نمادین بسیار خوبی است، این اقدامات تحقق خواسته رهبر معظم انقلاب برای بسته شدن چاههای نفت است.
نظر شما