شامگاه چهارشنبه ۱۳ تیرماه پردیس سینمایی ملل باحضور معاون وزیر ارشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان و دیگر مسولان فرهنگی و هنری افتتاح شد.

پردیس سینمایی ملل در مشهد افتتاح شد/رشد ۱۱۳ درصدی ساخت سینماهای خراسان رضوی در دولت سیزدهم

به گزارش قدس خراسان، رئیس سازمان سینمایی و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه گذشته ۱۳ تیر در افتتاحیه پردیس سالن سینمایی بازار بزرگ ملل، به اقدامات دولت شهید رئیسی در عرصه سینما و هنر اشاره و اظهار کرد: امروز شاهد رشد خراسان رضوی در ساخت سالن سینما و تولیدات سینمایی هستیم. 

محمد خزایی گفت: در دوران ریاست جمهوری آیت الله رئیسی برخی در اوج ناامیدی از ورشکستگی سینمای ایران خبر می‌دادند و در این شرایط با استفاده از توان داخلی و برنامه ریزی های دقیق توانستیم سینما را نه تنها احیا؛ بلکه توسعه زیر ساخت‌های آن را فراهم کنیم.

وی به رشد سالن سینماهای استان خراسان رضوی در سه سال اخیر اشاره و بیان کرد: در دولت آیت الله رئیسی شاهد رشد ۱۱۳ درصدی سالن‌های سینمای خراسان رضوی هستیم و این نتیجه تلاش و فراهم کردن زیرساخت است.

خزایی خاطرنشان کرد: نگاه ویژه دولت سیزدهم به عدالت فرهنگی بی سابقه است؛ چرا که در ابتدای دولت شهید رئیسی ۵۷۳ سال سینمایی داشتیم و وزارت فرهنگ و ارشاد تعهد داد این تعداد را به ۱۰۰۰ سالن توسعه دهد. حدود ۴۳۰ سالن دیگر نیاز بود ساخته شود تا به این عدد دست یابیم و امروز با ساخت پردیس سینمایی ملل، دویست و نود و سومین سالن در کشور افتتاح شده است.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از افزایش تعداد سالن‌های سینما تا پایان دولت سیزدهم خبر داد و گفت: تا شهریور ماه سال جاری و قبل از تحویل دولت سیزدهم تعداد سالن‌های سینمایی در کشور را به ۹۰۰ سالن افزایش خواهیم داد.

پردیس سینمایی ملل نماد وحدت دو ملت ایران و افغانستان است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اهمیت سینما اظهار کرد: سینما از دو قسمت تشکیل شده؛ یک بخشی دربرگیرنده چرخه ساخت فیلم است و بخش دیگر آن مربوط به اکران  فیلم تولید شده در محیط و فضای مناسب است تا مخاطبان بتوانند همراه با خانواده از تماشای فیلم لذت کافی ببرند. ‌این اتفاق با کمک و حمایت جناب خزائی به وقوع پیوست.

محمد حسین‌زاده اضافه کرد: در تیرماه سال ۱۴۰۰، ۷ سینما در استان داشتیم که با افتتاحیه‌ای که امروز انجام شد این تعداد به ۲۰ سینما در استان افزایش پیدا کرده و تعداد سالن‌های سینمایی از ۴۱ سالن سینمایی در تیرماه  ۱۴۰۰ به ۹۷ سالن سینمایی رسیده است.

وی در خصوص فروش فیلم‌های سینمایی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ فروش فیلم‌های سینمایی ۲۲ میلیارد بود و در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۱۴۱ میلیارد رسید و امروز مرز ۶۲ میلیارد را رد کرد و قطعا تا اواخر سال  رکورد سال‌های گذشته را می‌شکنیم.

حسین‌زاده ادامه داد: نکته مهم و قابل توجه این است که در دولت شهید رئیسی تمام تلاش بر این بود تا فیلم‌ساز بتواند فیلم تولید کند و سرمایه‌گذار در این عرصه وارد شود. یکی از نکاتی که همواره جناب خزائی یادآور می‌شوند، این است که محیط برای ورود سرمایه‌گذار باید تسهیل شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به سالن‌های سینمایی احداث شده در مشهد و خراسان رضوی گفت: تعداد سالن‌های سینمایی که این سال‌ها در مشهد و سطح استان احداث شده که شامل سینما برفی، پارک بازار، مهر کوهسنگی، ایران کاشمر، اندیشه تربت حیدریه، مهدوی نیشابور، مهر سبزوار، قدس تایباد و وحدت تربت جام می‌شود، افرایش پیدا کرده است.

حسین‌زاده عنوان کرد: پردیس سینمایی ملل تفاوت زیادی با سایر سالن‌های سینمایی در کشور دارد، چرا که به نوعی نماد وحدت و همدلی ملت ایران و افغانستان است؛ ما و ملت افغانستان هم زبان هستیم و عمر این دوستی به سالیان دور باز می‌گردد.

وی ادامه داد: دلبستگی ایران و افغانستان نزدیک است و دو ملت در دفاع از حرم درکنار یکدیگر ایستاده‌اند و دشمنی و توطئه‌های استعمارگران نمی‌تواند این دو ملت را از یکدیگر جدا کند؛ امیدوارم  شاهد توجه شهردار منطقه به مناطق کم برخوردار منطقه گلشهر و همسایه آن مانند شهرک رجایی  به واسطه حضور اقوام محتلف و نخبگان نیز باشیم.

نیاز حاشیه شهر مشهد به خدمات فرهنگی باعث ایجاد پردیس سینمایی ملل شد

در ادامه این مراسم حسن عبدالهی، مالک و بنیانگذار بازار بزرگ ملل اظهار کرد: جامعه ما برای تربیت جوان و نوجوانش به حضور سینماگران نیاز دارد که نماد این موضوع سینما است.

عبدالهی، کمبود سینما در حاشیه شهر مشهد را علت ایجاد و راه‌اندازی پردیس سینمایی ملل دانست و گفت: مسئله حاشیه شهر مشهد که شامل مناطق گلشهر، شهرک شهید رجایی، منطقه ساختمان، تلگرد و روستاهای اطراف می‌شود که جمعیتی حدود یک میلیون دارد و از خدمات فرهنگی مناسبی برخوردار نیستند، باعث شد تا به فکر ایجاد و راه‌اندازی پردیس سینمایی ملل بیافتیم.

در تلاش هستیم شهرهای فاقد سینما را به جریان سینمایی کشور اضافه کنیم

هاشم میرزاخانی، مدیر عامل موسسه سینمای شرق کشور  در ادامه گفت: جریان خدمت‌رسانی در دولت سیزدهم جریان رونده‌ای بود که قابل رویت است. شهید جمهور آیت الله رئیسی همواره به دنبال کمک به مردم بودند، ما نیز در تلاشیم تا به سهم خودمان شهرهای فاقد سینما را به جریان سینمای کشور اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ای از ابتدا ارائه شد که سالن‌های آمفی تئاتر به سالن سینما تبدیل شوند و امروز جدا از اینکه ۵۰ شهر فاقد سینما را به این جریان اضافه کرده‌ایم، بیش از ۵۰ مجموعه تعطیل به این چرخه اضافه شد که اتفاق بسیار مهمی است.

میرزاخانی ادامه داد: امروز سالن سینمایی در تربت جام افتتاح کردیم که امر مهمی است و امیدواریم که تلاش‌های دولت سیزدهم به ثمر بنشیند و شاهد رشد و شکوفایی ایران باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.