احمد فیاض: این رستوران با ۶ و نیم تن وزن طراحی شده و تا ارتفاع ۸۰متر بالا می رود و در یک نوبت یک ساعته قادر به پذیرایی از ۲۸ نفر و با ۱۰خدمه دارد و هزینه ساخت و راه اندازی آن ۲میلیارد تومان بوده است. این مجموعه به طور مستقیم برای ۱۵نفر اشتغال ایجاد کرده است.سیستم رستوران هوایی با استفاده از متخصصین داخلی صورت پذیرفته است و به عنوان تولید ملی محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha