تحولات لبنان و فلسطین

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اظهاراتی آمریکا را مانع اصلی جلوگیری از به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطینی دانست و بر مخالفت این تشکیلات با تلاش‌ها برای دور کردن روسیه از روند صلح خاورمیانه تاکید کرد.

آمریکا مانع به رسمیت شناخته‌شدن فلسطین است

«محمود عباس» پس از دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» اظهار داشت: آمریکا تمامی تلاش خود را به کار گرفته است تا مانع به رسمیت شناخته شدن حقوق فلسطین شود.

وی گفت: آمریکا به هر وسیله و ابزاری مانع صدور قطعنامه‌ها در جهت به رسمیت شناخته شدن بین‌المللی فلسطین می‌شود و در همین راستا، قطعنامه‌هایی که قبلاً تصویب شده را نادیده می‌گیرد.

به گفته محمود عباس، از سال ۱۹۴۷ تاکنون یک هزار قطعنامه توسط سازمان ملل متحد در رابطه با موضوع فلسطین صادر شده اما هیچ یک از قطعنامه‌ها اجرایی نشده است.

محمود عباس در بخش دیگری از اظهاراتش به تلاش ها برای حذف روسیه از روند صلح خاورمیانه پرداخت و در این باره تاکید کرد: فلسطین تحت هیچ شرایطی با کنار گذاشتن روسیه از روند صلح خاورمیانه موافقت نخواهد کرد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این باره ادامه داد: روسیه همیشه به دنبال یافتن راه‌هایی برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز بوده و به دنبال راه‌حلی عادلانه برای مساله خاورمیانه مطابق با قوانین بین‌المللی بوده است.

وی اضافه کرد: آمریکا همواره خواستار حذف روسیه از این روند بوده است؛ چراکه روسیه بر تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ تاکید می‌کند؛ این موضع روسیه است که در سازمان ملل، مجمع عمومی و شورای امنیت به آن متعهد است و موضع آن در این مورد کاملاً منسجم و روشن است.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دوشنبه در سفری رسمی برای دیدار با مقامات روسیه وارد مسکو پایتخت این کشور شده بود.

محمود عباس در سفر به مسکو در محل اقامت ولادیمیر پوتین با وی دیدار کرد.

در این دیدار، طرفین درباره وضعیت خاورمیانه به دنبال شدت گرفتن درگیری با رژیم صهیونیستی و فاجعه انسانی بی‌سابقه در نوار غزه و همچنین توسعه همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو کردند.

پیشتر، محمود عباس گفته بود که برای تبادل نظر درباره آخرین رویدادهای بین‌المللی، هماهنگی مواضع و تقویت روابط دوجانبه به روسیه می‌رود و همچنین روند صلح برای حل و فصل مسئله فلسطین را مورد بحث قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.