تحولات منطقه

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ و ۱۰ درصدی تولید تخم مرغ از ابتدای امسال در این شهرستان نسبت نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

افزایش ۱۰درصدی تولیدی تخم‌مرغ از ابتدای امسال در کاشمر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، کاظم قربانپور با اشاره به تولید ۵ هزار مرغ و ۲ هزار و ۵۰۰ تخم‌مرغ در نیمه نخست امسال در کاشمر اظهار داشت: این میزان تولید در حالی در چرخه عرضه قرار گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ و ۱۰ درصدی تولید تخم‌مرغ مواجه بودیم.
مدیر جهادکشاورزی کاشمر با تأکید بر اینکه تأمین امنیت غذایی مردم یکی از اهداف وزارت جهادکشاورزی است، افزود: به منظور تامین تمام ذخایر استراتژیک، خودکفایی در تولید گوشت سفید و مرغ جزو اولویت‌ها است.
وی با اشاره به ۳ میلیون و ۴۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۴۱ واحد مرغداری گوشتی شهرستان در نیمه نخست امسال خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۵هزار تن گوشت مرغ تولید و در سطح شهرستان و سایر نقاط استان توزیع شده است.
قربانپور ادامه داد: از ۲ واحد فعال مرغ تخمگذار در سطح شهرستان از ابتدای امسال بیش از ۲هزار ۵۰۰ تن تخم مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی با اشاره به اینکه کاشمر یکی از قطب های تولید گوشت سفید مرغ در استان است، تصریح کرد: در حال حاضر کاشمر دارای ۴۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیتی حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه است. مدیر جهاد کشاورزی کاشمر اذعان کرد: با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اداری و نیز زنجیره تولید گوشت مرغ و سایر مرغداران و بهره‌برداران در شهرستان، تمامی واحدهای تولیدی فعال است به طوری که تا کنون ۷۳ نوبت جوجه‌ریزی انجام شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.