تحولات منطقه

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ابلاغ ضوابط فنی و بهداشتی ویژه واحدهای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده به روش سنتی خبر داد.

ابلاغ ضوابط بهداشتی برای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، عبدالعظیم بهفر با اشاره به ویژگی‌های خاص فرآورده‌های دامی که به منظور حفظ و نگهداری از روش‌های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته‌اند، گفت: "این فرآورده‌ها مشمول فرآورده‌های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده‌اند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده، از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد."

وی افزود: "این اقدام به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام می‌شود و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرف‌کنندگان برسد."

به گفته بهفر، این ضوابط به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد که نظارت‌های مستمر بر این واحدها از سوی سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته‌بندی طبق معیارهای تعیین‌شده صورت می‌گیرد.

منبع: آنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.