به گزارش قدس خراسان، علی مبارکی در این خصوص اظهار کرد: از ابتدای مهر ماه سال جاری تا پایان همین ماه بیش از ۶۲۲ تن انواع بذر اصلاح شدهی گندم و جو بین کشاورزان نیشابور و میان جلگه توزیع شده است.
رئیس جهاد کشاورزی نیشابور ادامه داد: در سال زراعی جاری سهمیه تخصیص داده شده بذر گندم برای شهرستان ۸۴۰ تن بوده که تا کنون ۷۲۴ تن آن به شهرستان حمل و ۵۵۰تن بین کشاورزان متقاضی توزیع شده است.
وی بیان کرد: همچنین این سهمیه اختصاصی برای بذر جو ۳۱۸ تن است که تا پایان مهر ماه ۱۰۱ تن حمل و ۷۲تن آن بین کشاورزان توزیع شده است.
مبارکی اضافه کرد: در کشت سنتی و دستی مقدار بذر مصرفی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار است که این مقدار در کشت مکانیزه به ۱۶۰ تا ۱۸۰ کیلوگرم در هکتار کاهش مییابد و این مقدار کاهش بذر، ارزشی بالغ بر ۳ تا ۵ میلیون تومان را در هر هکتار عاید کشاورز خواهد کرد.
رئیس جهاد کشاورزی نیشابور تصریح کرد: یکنواختی در سبز شدن غلات، کوددهی مناسب و استفاده بهینه از آب در روش مکانیزه از جمله مزایای این روش نسبت به روش سنتی ودستی است.
وی عنوان کرد: سطح ابلاغی بر اساس الگوی کشت برای گندم ۱۱هزار و ۸۰۰ هکتار و برای محصول جو ۱۲هزار و۹۹۰ هکتار است که تا پایان مهر ماه ۳ هزار و ۱۵۰ هکتار گندم و ۸۹۵ هکتار جو کشت شده است.
نظر شما