مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی همواره سعی کرده است در کنار برگزاری برنامههای مختلف در راستای معرفتافزایی و پاسخ به نیازهای نوجوانان و جوانان، توجه ویژهای به این گروه سنی داشته باشد. آنطور که آمارها نشان میدهد استقبال نوجوانان و جوانان از حضور در این برنامهها همواره دارای سیر افزایشی بوده است.
حضور فارغالتحصیلان طرح بینهایت در دورههای تکمیلی و استمراری
سعید سلمانی رئیس اداره آموزش مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه استمرار ارتباط با فارغالتحصیلان دوره بینهایت و نیز تکمیل فرایند آموزش در بسترهای حضوری و غیرحضوری جزو رئوس کاری مؤسسه است، میگوید: علاوه بر دورههای حضوری ۷ روز در بهشت و فصل نو، دورههای متنوع آموزش مجازی، نشستهای پرسشوپاسخ مجازی، عضویت در شبکههای اجتماعی و دریافت محتوا، ارسال هدایا و بستههای محتوایی و... را برای عزیزان فراهم کردهایم.
سلمانی با تأکید بر اینکه در مجموع این فعالیتهای 7ماهه در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در دورههای تکمیلی مجازی شرکت کردند یادآور میشود: برنامههای استمراری که بهصورت غیرحضوری برای نوجوانان فراهم شده شامل دورههای متنوعی است.
وی ادامه میدهد: دورههای تکمیلی هفت روز در بهشت ویژه منتخبین جلسات مجازی، برای گذراندن دورههای تکمیلی و ارتقایی و تثبیت آموزشهای قبلی در قالب دورههای ۴ تا ۷ روزه در مشهد مقدس است. دوره تکمیلی حضوری هفت روز در بهشت (۲ دوره دختران - ۱ دوره پسران) ویژه ۲ هزار و ۵۰۷ نفر از منتخبین دورههای مجازی بینهایت است.
این جمله را رئیس اداره آموزش مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی در حالی بیان میکند که به گفته او در دوره حضوری ضمن پاسخگویی به ابهامات و شبهات باقیمانده در کنار ارتقای سطح اعتقادی، با تعامل مربیان و نوجوانان، زمینه تأثیرگذاری بیشتر تربیتی و معنوی فراهم میشود. همچنین، محتوای پایه این دوره مانند دورههای مجازی بینهایت برگرفته از مجموعه هفتجلدی «برترین آرزو» است.
برگزاری دورهها با حضور اساتید مؤسسه جوانان
وی میافزاید: رویدادهای استانی بهصورت منظم از سال ۱۴۰۲ در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی در حال برگزاری است. سلمانی درباره برگزاری این رویدادها توضیح میدهد: یکی از مهمترین فعالیتهای استمراری، برگزاری این رویدادها است که با حضور مدیران، مربیان و اساتید مؤسسه جوانان در تمامی استانهای کشور با مشارکت نوجوانان و جوانان عضو شبکه مخاطبان مؤسسه برگزار شده است.
وی به این نکته نیز اشاره میکند که برگزاری دورهمیهای موضوعی بینهایت، هیئتهای نوجوانانه در سراسر کشور در راستای تعمیق معارف و معنویت و همچنین اردوهای تفریحی معرفتی باهدف ارائه آموزش در قالبهای بازیگونه انجام شده است.
وی اضافه میکند: طی ۷ ماه ۱۸ هزار و ۷۰۰ نفر از طریق برگزاری اردوها و نشستهای حضوری در سطح کشور شرکت کردند. در تابستان امسال برنامههای استمرار ارتباط با بینهایتیها در ۱۲ استان شامل اردبیل، مرکزی، لرستان، گیلان، چهارمحال بختیاری، اصفهان، آذربایجان شرقی، سمنان، ایلام، فارس، مازندران و گلستان با اردوهای تفریحی آموزشی و بیش از ۲۱ کارگاه برگزار شده است.
وی دررابطهبا برنامههای آینده میگوید: استمرار ارتباط همواره از اهداف اصلی مؤسسه بوده است. در آینده نیز قصد داریم برنامههای بیشتری بهمنظور حفظ این ارتباط مستمر و مؤثر با نوجوانان و جوانان ترتیب دهیم. بهویژه بر تعمیق معارف دینی و ارتقای سطح تربیتی و معنوی آنان تمرکز کنیم. همچنین، گسترش برنامههای آموزشی و تفریحی و ایجاد فرصتهای بیشتر برای مشارکت نوجوانان و جوانان در فعالیتهای فرهنگی و تربیتی از جمله اهداف اصلی ما است.
مهدیه قمری
نظر شما