به گزارش قدس خراسان به نقل از علوم پزشکی مشهد، عضو هیات علمی و دبیر کارگروه زخم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دوره، یکی از دورههای مصوب مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی است و به منظور ارتقای کیفیت مراقبتها و نظارت بر عملکرد بیمارستانها، به مدت ده روز (٣ الی ١۴ آبان)توسط دانشکده پرستاری و مامایی مشهد با همکاری معاونت درمان و مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی مشهد برگزار میشود.
دکتر مهدیه آرین خاطر نشان کرد: در این دوره ۳۰ نفر از پرستاران شاغل در بیمارستانهای تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از مصاحبه و بررسی صلاحیتهای حرفهای و اخلاقی، وارد دوره آموزشی شدند.
وی تصریح کرد: این دوره شامل ۲۰۲ ساعت آموزش است که ۶۲ ساعت آن به صورت تئوری توسط اعضای هیات علمی از رشتههای مختلفی همچون پرستاری، فیزیوتراپی و تخصصهای جراحی ترمیمی، عروق، ارتوپدی، عفونی و مولکولی سلولی در دانشکده پرستاری و مامایی مشهد تدریس میشود. بخش عملی این دوره نیز به مدت ۱۴۰ ساعت به صورت کارآموزی در بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه خواهد شد. مربیان بالینی مورد تأیید مرکز ملی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش عملی این دوره همکاری دارند.
دبیر کارگروه زخم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: علاوه بر نظارت، یکی دیگر از رسالتهای کارگروه زخم دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تربیت پرستاران متخصص در حوزه مدیریت زخم است. این کارگروه تلاش دارد گامی موثر در راستای رفع نیازهای مراقبتی و درمانی بیماران مبتلا به انواع زخمهای مزمن بردارد. برگزاری این دوره نیز در راستای همین رسالت انجام میشود.
نظر شما