تحولات منطقه

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه نجفقلی حبیبی شخصیتی نهادساز و ساختار آفرین است، گفت: اثرگذاری و حرکت های پربرکتی که وی توفیق پایه گذاری آنها را داشته است تا سال های سال در بستر فرهنگ این مملکت ساری و جاری خواهد ب

وزیر میراث فرهنگی: نجفقلی حبیبی شخصیتی نهادساز و ساختار آفرین است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سید رضا صالحی امیری سه شنبه شب ١۵ آبان ۱۴۰۳ در آیین نکوداشت نجفقلی حبیبی که در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند نمادسازی و استفاده مطلوب از سرمایه های انسانی، اجتماعی ملی و نمادین هستیم تا در فضای پرتلاطم و پرآشوب جهان کنونی چراغی فراروی نسل جدید و جوان بیافروزیم.

وزیر میراث فرهنگی اظهار کرد: بی تردید و بدون کمترین اغراق یکی از برترین تجلیات سرمایه های نمادین و نمادها و الگوهای معرفتی و اخلاقی قابل اعتنا و قابل اقتدا در کشور ما کسی جز فاضل فرهیخته واندیشمند معظم جناب آقای دکتر نجفقلی حبیبی نیست.

صالحی امیری تأکید کرد: نجفقلی حبیبی بدون شک از اندیشمندانی است که بر مجموعه تحولات علمی، معرفتی فرهنگی و اجتماعی کشور عزیزمان ایران تأثیر گذار بوده است و دایره اثرگذاری و حرکت های پربرکتی که ایشان توفیق پایه گذاری آنها را داشته است به این زمین و زمان محدود نخواهد شد و برکات وجود و اندیشه روشن ایشان تا سال های سال در بستر فرهنگ این مملکت ساری و جاری خواهد بود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ذکر این نکته حائز اهمیت است که یکی از آفت هایی که جامعه علمی ما همواره در طول تاریخ از آن رنج برده، عدم التزام عملی دانشوران به دانش خود بوده است، از این منظر، آقای دکتر حبیبی در این زمینه همواره با التزام کامل به ملزومات و اقتضائات «اخلاق گرایی» و «انسانیت» نمونه ای کم نظیر از پیوند عمیق و وثیق میان علم و عمل و اخلاق را به نمایش گذاشته است.

وی افزود: دکتر حبیبی در همه این سال ها تلاش کرده تا با رفتار و منش خویش میان اخلاق اجتماع و سیاست رابطه ای منطقی برقرار کند و به سیاست ورزان، اخلاق مداری و به تقواپیشگان، دغدغه دین و دنیای مردم داشتن را گوشزد کند؛ و در این مسیر، هیچ گاه از مدار اعتدال خارج نشده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: دکتر حبیبی به واقع شخصیتی است نهادساز و ساختار آفرین. ایشان در طول نزدیک به پنج دهه که از عمر انقلاب اسلامی می گذرد در طرح ریزی پایه گذاری و مدیریت نهادهای مختلفی نقش و حضور فعال داشته است. به عنوان مثال در راه اندازی و اداره دانشکده تازه تأسیس علوم قضایی در اوایل دهه شصت خورشیدی نقشی بسزا و تعیین کننده داشت.

وی دامه داد: در تأسیس هدایت و مدیریت انجمن اسلامی مدرسان دانشگاهها - تشکلی که در مقاطع مختلف پایبندی خود به اصول اساسی و اولیه انقلاب اسلامی را نشان داده است - نقشی بی بدیل و محوری بر عهده داشت. همچنین شکل گیری و سامان یابی پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی مرهون تلاش ها، سختکوش دلسوزی های دین مدارانه ایشان است و این شجره طیبه همواره در کارنامه ایشان به عنوان مصداقی روشن از باقیات صالحات درخشش خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.