تحولات منطقه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۱۰۲۷۰۰۸

محمدعلی طالبی با حضور وزیر کشور به عنوان استاندار کرمان معارفه شد.

استاندار جدید کرمان معارفه شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مراسم تکریم و معارفه استاندار کرمان با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری، رییس و اعضای مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، شماری از مسئولان و مقامات استانی در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.

بیستم آبان سال ۱۴۰۳ فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از انتخاب «محمدعلی طالبی» به عنوان استاندار کرمان در جلسه هیات دولت خبر داد.

استاندار جدید کرمان دارای مدرک تحصیلی دکترای علوم سیاسی از دانشگاه شهید بهشتی است و در دولت دوازدهم (۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰) استاندار یزد بوده است.

وی فرزند شهید یدالله طالبی، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان و دکترای علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، معاون برنامه‌ریزی راهبردی و معاون آموزش و توانمندسازی قرارگاه جهادی توسعه و آبادانی روستاهای وزارت کشور، معاون و سرپرست دفتر امور اجتماعی و انتخابات استانداری، معاونت فرمانداری، سرپرست فرمانداری شهرستان خاتم و بخشدار مرکزی از جمله سوابق اجرایی طالبی است.

طالبی نخستین استاندار دولت چهاردهم است که با شعار "وفاق ملی" در استان کرمان آغاز به کار و حکم خود را از وزیر کشور دریافت کرد.

وی به عنوان هفدهمین استاندار این دیار بعد از انقلاب اسلامی (غیر از ۲ سرپرست استانداری) به شمار می‌رود که متولد ۱۳۵۲ در یزد است و سکان استانداری را از محمدمهدی فداکار تحویل ‌گرفت.

استاندار پیشین کرمان

فداکار اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ مسئولیت استانداری کرمان را درحالی تحویل گرفت که علی زینی وند، استاندار قبل از وی، اینک و در دولت چهاردهم به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور مشغول به فعالیت است.

از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی محمدعلی احمدی، حمید بهرامی احمدی، غلامعباس زارع میرک آبادی، عبدالحسین ساوه کرمانی، حمید میرزاده سیرجانی، سیدحسین مرعشی، مرتضی بانک، مسعود محمودی، محمدعلی کریمی، محمد رئوفی نژاد، حبیب الله دهمرده، اسماعیل نجار، علیرضا رزم حسینی، محمدجواد فدایی، علی‌ زینی‌وند و محمدمهدی فداکار استاندار کرمان بوده اند.

کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور، استانی بسیار مهم و راهبردی از ابعاد مختلف به شمار می‌رود؛ ظرفیت‌های معدنی به عنوان بهشت معادن خاورمیانه، کشاورزی، گردشگری و صنایع آن درحالی سهم تعیین کننده ای در کشور دارد که به علت نزدیکی به مرزهای جنوبی و شرقی، درگیر انواع چالش‌ها مانند قاچاق سوخت و تردد اتباع بیگانه غیرمجاز نیز است.

کرمان به واقع استان چهار فصل در هر زمان از سال به شمار می‌رود به طوری که در فاصله نزدیک به کویر، ورزش‌های زمستانی را تجربه می‌کند؛ همچنین این دیار با ۱۰ اثر ثبت جهانی، بیشترین آثار ثبت جهانی کشور را بین استان‌ها به خود اختصاص داده است.

این استان با ۲۵ شهرستان بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.