به نقل از مرکز مدیریت حوزه های علمیه، حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری در سلسله نشست های مدیران واحدهای ستادی مرکز مدیریت حوزه های علمیه که با موضوع «آخرین تحولات جبهه مقاومت و قرارگاه مقاومت حوزوی» در سالن آیت الله حائری ساختمان مرکز مدیریت حوزه های علمیه در جمکران برگزار شد، به ویژگی های شخصیتی شهید سید حسن نصرالله در جمع بین تعارض های دوگانه اشاره کرد و گفت: از مهمترین خصوصیات آن شهید بزرگوار جمع بین تعارض های دوگانه است. این خصوصیات می تواند الگوی برای جامعه و حوزه باشد.
معاون ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه افزود: از جمله کارهای دوگانه که ایشان در خود تجلی داد، جمع بین میان ملیت و جهانی بود. ایشان ملی گرا و نگاه بلند به افق جهانی داشت. میان شیعه مداری و امت خواهی، بین هوش و توانمندی فردی، عقل جمعی، بین روحیه انقلابی گری و مصالح ملی و منطقه ای، بین کار علمی و اجرایی، بین عقلانیت و عاطفه، بین حماسه و عرفان، بین آرمان و واقعیت جمع می کرد و به خوبی از عهده همه کارهای دوگانه ای بر میآمد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری ادامه داد: این شخصیت بزرگ دارای روحیه انقلابی و مرجعیت برای مذاهب بود و مذاهب هم ایشان را به عنوان رهبر قبول داشتند چون توانست بین علمای مذاهب انسجام و وحدت برقرار کند.
وی، شهید سید حسن را به عنوان مکتب برای شئون روحانیت مورد توجه قرار داد و بیان داشت: شخصیت و خصوصیات این شهید می تواند الگو برای حوزه بین الملل باشد واز شخصیت و خصوصیات او درس بزرگ گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری نقطه قوت این روزهای جبهه مقاومت را تحول در عرصه فناوری، اجتماعی و سیاسی، پشتیبانی لجستیک، تشکیلات و ساختار حزب الله و تحول در عرصه جریان ها و احزاب عنوان کرد و در ادامه، مهمترین آسیب های پیشروی جبهه مقاومت را جدایی سوریه از جبهه مقاومت، مشکلات سیاسی درون لبنان و جنگ شناختی بیان کرد.
وی، مشکلات اسرائیل را که می تواند به عنوان برگ برنده برای جبهه مقاومت باشد، مسائلی چون بحران سیاسی، اقتصادی، ترانزیتی و سرمایه گذاری خارجی بر شمرد. همین امور توانسته با وجود همه مشکلات جبهه مقاومت اما موازنه را تا حدودی به سمت جبهه مقاومت تغییر دهد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری با اشاره به اهداف راه اندازی قرارگاه جبهه مقاومت در حوزه، افزود: با توجه به شرایط موجود در منطقه و جبهه مقاومت، مسئولین حوزه تصمیم گرفتند که باید حوزه هم همگام با سایر مردم وارد میدان شود تا کارهای شبکهای و تشکیلاتی منسجمی برای تقویت و یاری جبهه مقاومت انجام دهند. در همین رابطه قرارگاه حوزوی حمایت از جبهه مقاومت شکل گرفت. اعضای ثابت قرارگاه مانند معاونت تبلیغ، رسانه، صیانت و… می باشند. طرحی نوشته شده و قطعا هر معاونتی دارای ظرفیتی است و لازم است، ظرفیت ها موجود را به میدان بیاورند.
معاون ارتباطات و بین الملل حوزه ادامه داد: این قرارگاه با اهدافی چون کمک برای مهاجرین مانند جمع آوری طلا و جواهر، تبلیغ در داخل کشور، پاسخ گویی به شبهات و بیان لزوم علل حضور نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: حوزه ظرفیت خوبی برای حمایت از جبهه مقاومت دارد و می تواند جامعه را به حرکت در بیاورد.
نظر شما