در این نمایشگاه ۱۲۰ اثر از هنرمندان صاحبنامی همچون فرانسیس بیکن، لوترک، پیکاسو، ونسان ونگوگ، اندی وارهول، جیاکومتی، جیمز انسوار، اداورد مونه، جیمز داین، رابرت راشنبرگ، فرنان لژه، خوان میره، کمال الملک، بهمن محصص، مارکو گریگوریان، محمود جوادی پور، احمد اسفندیاری، ژازه تباتبایی، کامبیز درمبخش، غلامحسین نامی، مهدی سحابی، فرشید ملکی، کوروش گلناری و ... در پنج گالری موزه به نمایش درآمده است.
نمایشگاه چشم در چشم که با موضوع پرتره در هنرمدرن مورد توجه مردم قرار گرفته است و در روزهای گذشته صف های طولانی در خیابان کارگر برای تهیه بلیت این نمایشگاه تشکیل شده بود، باعث شد تا این نمایشگاه را فعلا به مدت یک هفته تمدید کنیم و علاقه مندان می توانند تا ۴ آذر ماه برای دیدن این نمایشگاه به موزه هنرهای معاصر بیایند.
نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره این نمایشگاه گفت: مخاطبان هنرهای تجسمی همیشه در انتظار دیدن آثار گنجینه موزه هستند و ما می خواهیم که با رویکردهای پژوهشی و هنری و کنکاش در تم های تصویری هنر معاصر نمایشگاه های متعددی را برگزار کنیم که مطمئناً مورد توجه هنرمندان و علاقه مندان هنر معاصر قرار می کیرد.
موزه هنرهای معاصر موزه در سال ۱۳۵۶ در امیرآباد تهران بنا شد. بنای موزه را کامران دیبا در سبک معماری مدرن و با الهام از بادگیرهای کویری ایران طراحی کرد. موزهی هنرهای معاصر تهران از معدود موزههای تهران است که از ابتدا بهعنوان موزه طراحیشده و ساختمان آن متناسب با کاربرد موزهای است.
در گنجینه دائمی موزه بیش از ۳۰۰۰ اثر ارزشمند از نخبگان هنرهای تجسمی نگهداری میشود که نزدیک به ۴۰۰ عدد از آنها، دارای ارزش استثنایی هستند. از جمله آثار مهم موزه، میتوان به کارهای شاخصی از گوگَن، رُنوار، پیکاسو، ماگریت، ارنست، پولاک، وارهول، لُویت، و جاکومتی اشاره کرد.
موزه هنرهای معاصر تهران همچنین مالک مجموعه بسیار مهم و جامعی از هنر نوگرا و معاصر ایران است.
علاقه مندان می توانند هر روز غیر از روزهای دوشنبه از ۹ صبح تا ۶ عصر برای دیدن این نمایشگاه از موزه هنرهای معاصر تهران واقع در تهران، خیابان کارگر شمالی، حد فاصل بلوار کشاورز تا خیابان فاطمی، جنب پارک لاله بلیت تهیه کنند و از تماشای آثار این نمایشگاه لذت ببرند.
نظر شما