۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۱۰۲۸۶۹۵

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اهدای اعضای بدن یک جوان ۱۸ ساله مرگ مغزی ساکن مشهد به چهار بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید.

نجات ۴ بیمار با اهدای عضو جوان مرگ مغزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از علوم پزشکی مشهد، دکتر ابراهیم خالقی در این خصوص افزود: در هزار و پانصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم امیر جعفرپور از بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

وی ادامه داد: کبد زنده یاد جعفرپور در بیمارستان بوعلی سینا شیراز به مردی ۳۸ ساله ساکن این شهر که از نارسایی کبدی در رنج بود، اهدا و پیوند شد.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha