تحولات منطقه

رشد سالم کودک سه مرحله دارد: تا ۶ سالگی آزادی و لذت، ۷ تا ۱۴ سالگی فرمانبرداری، و ۱۴ تا ۲۰ سالگی مشورت با والدین. این روند طبیعی باعث می‌شود فرزند در مواجهه با چالش‌ها، به خانواده تکیه کند.

سواد خانواده: چگونه دخترمان را از دام روابط ناسالم دور نگه داریم؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرکار خانم مریم شاهوردی به سؤال ما با موضوع «راهکار عدم سوق فرزندان به جنس مخالف و ایجاد رابطه عاطفی در کانون خانواده» پاسخ داد که تقدیم شما فرهیختگان می شود.

پرسش: چه کنیم که دختر ما به سمت جنس مخالف نرفته و رابطه صمیمی با خانواده خود داشته باشد؟

پاسخ:

مهم ترین راه حل برای این کار این است که رابطه عاطفی کودک با والدین به هیچ وجه قطع و یا کم نشود. بچه های ما در زیر شش سالگی در دوران سیادت هستند و باید از این دوره به نحو احسن بهره و لذت ببرند. دوران هفت تا چهارده سالگی، دوران عبودیت است و خیلی مناسب باید اطاعت پذیری و فرمان پذیری را یاد بگیرند.

در دوران چهارده تا بیست سالگی نقش وزارت یا همان مشورت فرزندان با پدر باید پررنگ‌تر باشد.

فرزندی که به مرحله مشورت‌گیری می رسد، به جایگاهی رسیده است که خانواده او را در مقام مستشاری قرار داده‌ و نشان‌دهنده این است که او به جایگاهی از اعتماد و مسئولیت در خانواده دست یافته است که خانواده به او اعتماد دارد و او را به عنوان یک مشاور و شخصی که نظرش مهم است، به رسمیت می‌شناسد و این خود باعث استقلال، هویت و صمیمیت خانوادگی فرزند می‌شود.

در نتیحه با رعایت موارد گفته شده حتی با ایجاد فضای های کاذب توسط دوستان و فضای مجازی، حتما در این مواقع فرزندان با والدین و خانواده خود مشورت می‌کنند تا بتوانند به راه حل درستی برسند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha