دکتر رضا البرزی روز یکشنبه در همایش هم اندیشی مدیران امور شاهد و ایثارگر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۳۸ هزار و ۵۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در حال تحصیل هستند.
وی بیان کرد: راس فعالیت اداره کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت در سطح وزارتخانه، دانشگاهها و دانشکدههای تابعه طبق فرامین امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، حمایت از خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران است و معتقدیم که در موضوع های تهذیب، تحصیل و ورزش به این گروه باید نگاهی ویژه صورت گیرد.
مدیر کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر حمایت خوبی در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی از دانشجویان شاهد و ایثارگر صورت گیرد، با نتایج بهتری در آینده کاری آنها مواجه خواهیم بود، چراکه افراد متخصص و توانمند زیادی داریم که در زمره این گروه از خانوادهها هستند و به عنوان یک نیروی موثر و تاثیرگذار در مجموعه کاری خود خدمترسانی میکنند.
وی افزود: در ۲ سال اخیر کارهای خوبی در حوزه شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت انجام شد که از جمله آنها میتوان به طرحهای استاد مشاور، همیار دانشجو، معتمدان معین، برگزاری کارگاههای آموزشی، برگزاری نشست فرهنگی فعالان حوزه شاهد و ایثارگر، برگزاری نشست هماندیشی و افزایش اعتبارات حوزه شاهد و ایثارگر اشاره کرد.
البرزی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه اعتبارات خوبی در حوزه شاهد و ایثارگر دیده شد که البته تاکنون ۳۰ درصد آن پرداخت شده، اما این کار در برنامه هفتم توسعه انجام نشده است و خواستار نگاهی ویژه در این زمینه هستیم.
وی اظهار کرد: در طول ۴۰ سال گذشته با مشکلات آموزشی نزدیک به پنج درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر فرزندان جانبازان اعصاب و روان مواجه بودیم و خواستار حمایت بیشتر از این گروه از دانشجویان و همچنین معرفی هرچه بهتر ۸۰ درصد این گروه از دانشجویان که جزء نخبگان علمی، آموزشی و پژوهشیاند هستیم.
بیشتر دانشجویان شاهد از توان علمی بالا برخوردار هستند
مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه شاهد و ایثارگر نیز در این همایش گفت: باید در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور مسائل علمی، فرهنگی، تربیتی و معنوی بهخوبی دیده شود و معتقدیم که در این حوزه میتوان از ظرفیت نیروهای توانمند حوزه شاهد و ایثارگر به نحو احسن استفاده کرد.
دکتر حمید اکبری افزود: بیشتر دانشجویان حوزه شاهد و ایثارگر از توان علمی بالایی برخوردار هستند و تعداد اندکی هم که با مشکلاتی مواجه هستند مورد حمایت قرار گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه همه مسائل دوران تحصیل علم و درس نیست، بیان کرد: ما باید همواره از ظرفیت دانشجویان شاهد و ایثارگر به عنوان یک دانشجوی الگو برای دیگر دانشجویان استفاده کنیم، دانشجویانی که بسیار از آنها جزء نخبگان هستند و بسیاری از این افراد از سهمیه خود استفاده نکردهاند.
مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: تربیت یک نیروی مفید، کارآمد و متدین از جمله مهمترین وظایف وزارت بهداشت بوده و معتقدیم آن چیزی که دانشجو یاد میگیرد از رفتار و عمل ما در حوزههای مختلف از جمله حوزه شاهد و ایثارگر بوده است.
همایش مدیران امور شاهد و ایثارگر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور فردا (دوشنبه) در مجتمع شهدای سلامت مشهد به کار خود پایان میدهد.
نظر شما