به گزارش قدس آنلاین، اکبر بهنامجو روز یکشنبه در نشستی با مدیران حوزه علمیه خواهران بیان کرد: از زمان آغاز پذیرش منصب استانداری قم، همواره آشنایی و همکاریهای مثمرثمر با فعالان و مراکز فرهنگی از جمله اهداف اینجانب بوده و در این راستا از صاحبنظرانی که جزو گنجینههای فرهنگی استان قم بهحساب میآیند، بهره خواهیم برد.
وی ادامه داد: به توصیه مقام معظم رهبری شهر قم در مسائل اجتماعی به دلیل آنکه از جایگاه ویژهای برخوردار است، باید الگوی دیگر استانها قرار بگیرد و یکی از دلایلی که میتواند به این هدف جامه عمل بپوشاند، هماهنگی و همافزایی بین سایر دستگاههای اجرایی است.
بهنامجو افزود: از آنجایی که شبیخون آسیبها و آفات اجتماعی در جامعه زیاد است، باید با تلاش روزافزون، اختصاص وقت کافی و قرار دادن مسائل فرهنگی در اولویت برنامهها با آن مقابله کنیم تا خروجی قابل قبولی را شاهد باشیم.
وی گفت: همان طور که برای مقابله با ویروس کرونا قرارگاهی تشکیل شد و برنامهها و تدابیری مناسب و بهروز برای مقابله با انواع ویروس و غیره شکل گرفت، کار فرهنگی نیز نیازمند شناخت و برنامهریزی متناسب با آن است تا جامعهای سالم و ایمن بهوجود آید.
استاندار قم عنوان کرد: شناسایی و رفع آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، نزاع و غیره نیازمند تحقیق و آمار در اینباره است، تا به راه حل مناسب ختم شود.
وی ادامه داد: با بررسی پژوهشهای صورت گرفته و به توصیه علما در بهرهگیری از ظرفیت های حوزههای علمیه، برای ایجاد یک برنامه عملیاتی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی آمادهایم که در پایان دوره مدیریتی بهره و ثمره آن را استخراج کنیم.
بهنامجو گفت: فعالیتهای فرهنگی و آموزشی در مدارس و بهویژه خانواده باید افزایش یابد و از آنجایی که بنیاد خانواده بر مادران و بانوان استوار است و آنان نقش کلیدی را در تربیت جامعه ایفا میکنند، اهمیت آن چندین برابر میشود.
وی ادامه داد: ایجاد محفلهای فرهنگی و پایگاههای کوچک آموزش مهارتهای زندگی در تمام اصناف مانند کارخانجات با ارائه خدمات رایگان، زمینهساز کاهش آسیبهای اجتماعی و معضلات فرهنگی خواهد شد.
استاندار قم اذعان کرد: فرهنگسازی و آموزش نباید در اصناف و مراکز خاص محصور شود بلکه در مکانهایی مانند پارک و بوستانهای سراسر شهر نیز باید تاثیر خود را بر مخاطب القا کند، وقتی مومنین، کار فرهنگی در پارک و بوستانها را رها کنند، بیحجابی و بیعفتی غالب خواهد شد.
نظر شما