اجلاس اکو

بارها پیش آمده که در میانه روز، برای تفریح یا به دلیل حذف وعده غذایی مانند صبحانه، از فرط گرسنگی، به میان وعده‌ای حاوی مقدار زیادی قند ساده مثل کیک با آبمیوه صنعتی روی می‌آوریم.

چرا به دنبال مصرف قند، احساس گرسنگی زودهنگام می‌کنیم؟

به گزارش قدس آنلاین، سیده مریم عبداله زاده، متخصص تغذیه در این باره گفت: در چنین شرایطی با وجود اینکه به نظر احساس سیری می‌کنیم، اما طولی نکشیده که مجدد احساس گرسنگی می‌کنیم.

وی افزود: دریافت مقدار زیاد کربوهیدرات، به ویژه قندهای ساده باعث ترشح مقدار زیادی هورمون پایین آورنده قند خون (به نام انسولین) می‌شود. ترشح این هورمون سازنده، به معنای ارسال پیام به عضله و بافت چربی است تا قند (گلوکز) موجود در خون را برداشته و به ذخایر قند و چربی تبدیل کند و بار دیگر سطح قند خون به مقدار طبیعی برگردد.

عبداله زاده ادامه داد: با جذب کامل قند مصرف شده، همچنان سطح انسولین در خون بالا مانده و اثرات آن ادامه می‌یابد. بدن، که این حالت را به گرسنگی تفسیر می‌کند، به فرد القاء می‌کند که برای برطرف کردن گرسنگی که گاهی شبیه افت قندخون است، بار دیگر به مصرف غذا روی آورد.

منبع: آنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.