به گزارش قدس آنلاین؛ طاهر درودی، معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج زیارت هلالاحمر با اشاره به اینکه ۶ زائر ایرانی در بیمارستانهای سعودی بستری هستند، گفت: در مراکز درمانی ایران در مکه و مدینه، خدمات بیمارستانی ارائه نمیشود.
وی در ادامه افزود: ما برای ارسال دارو اعلام آمادگی کردیم، اما طرف سعودی مجوز نمیدهد و باید سازمان حج و زیارت در این خصوص پیگیریهای لازم را انجام دهد.
درودی، ضمن درخواست از زائران جهت به همراه داشتن داروهای موردنیاز خود در سفر عمره، بیان کرد: بهجز چند داروی کدئیندار و چند قلم داروی خاص، محدودیتی در همراه داشتن داروهای معمولی وجود ندارد. بر همین اساس از زائران میخواهیم که داروهایی مصرفی خود به ویژه داروهای تخصصی دیابت، فشارخون و قلب را از ایران ببرند.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلالاحمر به فعالیت ۹ درمانگاه ایرانی در مکه و مدینه اشاره کرد و گفت: ۷ مرکز در مکه و ۲ مرکز در مدینه برای امور درمانی زائران در حد خدمات مطبی، فعال هستند و خدمات بیمارستانی ارائه نمیشود. این درمانگاهها ۸ و ۱۶ ساعته در خدمت زائران عمره هستند.
وی در پایان با اشاره به نبود بیمارستان ایرانی در عربستان، تصریح کرد: زائرانی که نیاز به خدمات بیمارستانی داشته باشند، از درمانگاهها به بیمارستان اعزام میشوند. تا جایی که هماکنون ۶ نفر در بیمارستانهای سعودی بستری هستند که البته با توجه به روند درمانی و ترخیص روزانه، این تعداد متغیر است.
نظر شما