به گزارش قدس خراسان، سید حسین حسینی در این خصوص اظهار کرد: امسال ۷۰۰ هکتار از کشتزارهای گلبهار زیر کشت چغندر قند قرار گرفته که به طور میانگین از هر هکتار بین ۵۵ تا ۶۰ محصول برداشت شده است.
وی افزود: چغندر کاران با رعایت اصول زراعی و نژادی، توجه به توصیه های فنی و کارشناسان در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت و رعایت اصول فنی کشت در تولید محصول مرغوب با کیفیت بالا و افزایش تولید در واحد سطح پیشتاز شدند.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلبهار گفت: محصول چغندر قند به عنوان ماده اولیه تولید قند و شکر از محصولات راهبردی در تامین امنیت غذایی بوده که توسعه کشت آن علاوه در اشتغالزایی به خود کفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک می کند.
وی افزود: با توجه به شرایط خوب آب و هوایی چه از نظر عملکردی در سطح عالی کیفیت و میزان قند، گسترش اراضی این محصول با نظارت کارشناسان ترویج و تولیدات گیاهی پیشنهاد می شود.
حسینی اظهار کرد: همه محصولات تولیدی چغندر قند در شهرستان گلبهار به کارخانه تولید شده قند چناران تحویل داده شده است.
نظر شما