حسین صادقی؛ گفت: با توجه به برودت هوا، وارونگی و آلودگی هوا در فصل سرما، با تشکیل کمیته اضطرار از سوی استاندار هر استان، درخصوص تعطیلی ادارات دولتی و مدارس تصمیم گیری میشود.
وی افزود: اما از آنجا که سیاست آموزش و پرورش تعطیل نشدن آموزش است، مدارس از این موضوع مستثنی میشوند و در صورت تصمیم به تعطیلی، عوامل اجرایی مدارس بدون نیاز به حضور در مدارس، فرآیندهای آموزشی و تربیتی دانشآموزان را از بستر فضای مجازی پیگیری میکنند.
صادقی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص قرار گرفتن در روزهای امتحانات مدارس، وزیر آموزش و پرورش روز گذشته، طی مکاتبهای با وزارت کشور، درخواست کرد با توجه به برنامهریزی مدارس و دانشآموزان برای آمادگی برای حضور در امتحانات نهایی که در نوبت دی برای دانشآموزان غیرفارغالتحصیل سال های گذشته، بزرگسالان و داوطلبان آزاد برگزار می شود، در هیچ شرایطی به سبب مصوبات کمیته اضطرار و آلودگی هوا، لغو یا جا به جا نشود.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: در خصوص امتحانات داخلی، برنامهریزی و تصمیم گیری بر اساس ماده 97 آیین نامه اجرایی مدارس، با رعایت اصول حاکم بر ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی مندرج در برنامه درسی ملی و مقررات مربوط، با معلم و نظارت بر آن به عهده شورای مدرسه گذاشته شده است.بنابر این مدیران مدارس می توانند با دریافت مجوز از کمیسیون خاص مناطق خود نسبت به تعطیلی کلاسهای درس پس از برگزاری امتحانات به مدت 2 هفته اقدام کنند.
صادقی گفت: آنچه حایز اهمیت است، آموزش مدارس به سبب آلودگی هوای استانها تعطیل نخواهد بود و فرآیندهای یاددهی و یادگیری از طریق بستر فضای مجازی، بویژه از طریق شبکه شاد استمرار خواهد یافت.
وی بیان کرد: موضوع تعطیلی مدارس و البته نه آموزش، با توجه به شرایط خاص هر استان، به استانداریهای هر استان واگذار شده است و آن ها در خصوص تعطیلی مدارس و غیرحضوری شدن مدارس استان تصمیم گیری و اطلاع رسانی میکنند.
نظر شما