حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد موسوی، مدیر گروه قرآن مرکز تخصصی مهدویت، ضمن تبریک ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن با اشاره به نقش زنان در زمینه سازی برای ظهور گفت: بدون تردید حکومت مهدوی و تمدن بزرگ مهدوی در جامعه ای خواهد بود که این جامعه خواستار مهدویت و خواستار امام زمان (عج) بوده و تحمل پذیرش حکومت مهدوی و تمدن مهدوی را داشته باشد.
مدیر گروه قرآن مرکز تخصصی مهدویت تصریح کرد: بنابراین حکومت مهدوی و تمدن مهدوی مبتنی بر ایجاد یک جامعه مهدوی است، به این معنی که ابتدا باید جامعه ما مهدوی، امام زمانی و امام زمان خواه شود تا حکومت مهدوی در این جامعه ای که خواهان آن شده است ایجاد شود.
وی ادامه داد: پس تمدن مهدوی مبتنی بر جامعه مهدوی است و جامعه مهدوی متشکل از خانواده های مهدوی است چراکه مهم ترین هسته ای که جامعه را تشکیل می دهند خانواده است بنابراین ما باید ابتدا به سراغ عنصر خانواده به عنوان مهم ترین هسته تشکیل جامعه برویم؛ تا خانواده اصلاح نشود جامعه اصلاح نمی شود و تا جامعه اصلاح نشود خواهان حکومت امام زمان علیه السلام نخواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی افزود: در نهاد مقدس خانواده که این تقدس واقعا نگاهی است که اسلام به خانواده دارد و بنا بر روایات، بنایی مقدس تر از خانواده در اسلام نداریم، خانواده ای که از بستر آن فرزندان پدید بیایند در بستر همین خانواده و درون همین خانواده فرزندان تربیت پیدا کنند و این فرزندان، جامعه امام زمان علیه السلام، شرایط و زمینه های حکومت امام زمان را ایجاد خواهند کرد.
مدیر گروه قرآن مرکز تخصصی مهدویت با ییان اینکه عوامل موثر بر شخصیت انسان، شامل خانواده، محیط، مسائل وراثتی، آموزش و... می شود تصریح کرد: اما بالاترین و تاثیرگذار ترین عنصر بر روی شخصیت انسان همان نهاد خانواده است؛ اینجاست که آن کلمه تقدس حقیقتا جای خودش را پیدا می کند، یا انسان در یک خانواده مقدس رشد پیدا کرده یا خدای ناکرده پاکی و قداست از خانواده گرفته شده که خب طبیعتا ثمره این خانواده ای که در آن پاکی و قداست وجود نداشته باشد ثمره خوشایندی نیز نخواهد داشت.
پژوهشگر معارف مهدویت افزود: حال در این نهاد خانواده بخشی از تربیت که مربوط به وراثت انسان است از همین خانواده نشئات می گیرد که پدر چگونه است؟ مادر چگونه است؟ در بخش آموزش نیز مهم ترین مربی در زندگی انسان که بیشترین ساعات عمر فرزندان به خصوص تا جوانی و تا ابتدای دوره استقلال با همین خانواده است بعد از این هم همین رابطه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: در فضای خانواده نیز مهم ترین و تاثیرگذار ترین چهره بر تربیت انسان و شخصیت انسان، مادر خانواده است، مسئله زن و نقش مادری حقیقتا مسئله فوق العاده مهم و نقش فوق العاده بسزایی است همانطور که در روایات داریم اگر کسی طالب بهشت است باید آن را در کنار مادر جستجو کند، این مادر است که باب بهشتی شدن را به روی انسان می گشاید.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با بیان اینکه در خانواده هم پدر و هم مادر نقش تربیتی و آموزشی دارند گفت: اما کسی که مستقیم آموزش را به عهده دارد و مستقیم آموزش را انجام می دهد مادر خانواده است همچون فضای مدرسه که هم مدیر مدرسه وهم معاونان مدرسه و هم آموزگاران مدرسه همه در تربیت و آموزش فرزندان ما و دانش آموزان ما نقش بسزایی دارند اما کسی که تاثیر مستقیم دارد و آموزش به شکل مستقیم بر عهده اوست آموزگار مدرسه است.
مدیر گروه قرآن مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: پس وقتی از زیست پاک زن و قداست زن که ما را به جامعه ظهور می رساند صحبت می کنیم اینجا خودش رو نشان خواهد داد چرا که نقش تربیت و آموزش در خانواده مستقیما به مادر خانواده و به زن برمی گردد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی در ادامه با اشاره به چهار نکته در تربیت که اگر کسی دارای این چهار ویژگی باشد از او به عنوان یک فرد رشید و تربیت یافته یاد می شود گفت: اگر کسی نقش و جایگاه خودش را بشناسد، حقوقی که دارد را بشناسد، با وظایفی که بر اساس جایگاه و حقوق او بر عهده اش گذاشته شده آشنا باشد و به آنها عمل کند، همچنین شیوه ارتباط صحیح با دیگران را فرا گرفته باشد، چنین فردی انسانی رشد یافته، رشید و تربیت یافته است.
وی ادامه داد: حال اگر مادر زیست پاک و عفیفانه داشته باشد و ابتدا خودش در خودش این چهار ویژگی را ایجاد کرده باشد، چنین مادری نقش و جایگاه زنانه و مادرانه خود را شناخته است، حقوقی که خدای متعال برای او قرار داده است را شناخته است، وظایفی که خدای متعال بر عهده او قرار داده است شناخته است و ارتباط صحیح با دیگران را می داند، این مادر موفق به تربیت صحیح فرزندان خواهد بود، و این ویژگی ها را به فرزندان خود هم تعلیم خواهد داد، لذا فرزندانی را تربیت می کند که قدرت تاثیرگذاری در جامعه دارند و با این نیروی تاثیرگذار است که تمدن بزرگ مهدوی شکل می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به نقش زیست عفیفانه زن گفت: دستگاه ابلیس و دستگاه استکبار و شیاطین روزگار اجازه نخواهند داد که زن این وظیفه و رسالت خود را به خوبی انجام دهد لذا اگر موفق شوند زن را که یک عنصر پاک و یک عنصر مقدس و کانون عاطفه است را به غفلت و بی خبری بکشند و سرگرم به مسائل مربوط به لهو و لعب و بی خبری و جلوه گری های بی مورد کنند و به فضایی بکشانند که نجابت را از زن بگیرند طبیعتا همه آن دستاوردهایی که محصول مقدس شخصیت زن بود از دست میرود لذا بخش عظیمی از فتنه ای که مشخصا در آخرالزمان اتفاق می افتد، زنان جامعه را هدف می گیرد که نمونه آن را در فتنه ای که یکی دو سال قبل اتفاق افتاد در کشور خود می بینیم وحدود دو سه قرن است که در کل جهان می بینیم.
مدیر گروه قرآن مرکز تخصصی مهدویت تصریح کرد: این وضعیتی که امروز از زن در جوامع غربی می بینیم و صدای ناله و اعتراض خود زنان را نیز درآورده است، محصول این دو سه قرن اخیر است، حتی در جوامع غربی هم زنان نجابت و پوشش داشتند، زنان زیست پاک داشتند، و روابط، روابط بی حد و حصر و بدون ضوابط نبوده است اما امروز در غرب یکی از چالش های جدی و مهم مسئله خانواده است.
وی با بیان اینکه ما امروز در غرب چیزی به نام خانواده با عنوان یک نهاد مقدس نداریم گفت: در غرب خانواده عملا تبدیل به یک چالش شده است لذا فرزندانی هم که بناست در بستر خانواده و به دست زن و مادر خانواده تربیت شوند از تربیت درستی برخوردار نخواهند بود، این همه بزهکاری و جرم و جنایت و قتل و غارتگری و فساد، محصول خانواده های ضعیف و بی کیفیت در غرب است؛ یا خانواده تشکیل نمی شود و یا ضعیف و بی کیفیت تشکیل می شود پس نسلی هم که بناست پدید بیاید کم کیفیت و ضعیف خواهد بود و با وجود چنین نسلی جامعه مهدوی شکل نخواهد گرفت.
وی ادامه داد: اما اگر زن جایگاه خود و نقشی که خدای متعال برای او قرار داده است را بفهمد و بداند که خدای متعال او را مظهر جمال و مظهر عفاف قرار داده و این همه عاطفه و مهربانی را در وجود او قرار داده تا مقدس ترین نهاد جامعه یعنی خانواده را تربیت و مدیریت کند نه اینکه از آن برای جلوه گری استفاده کند، قدر این سرمایه عظیم خداوند را خواهد دانست و آن را برای بهترین دستاورد یعنی تربیت انسان هزینه خواهد کرد.
مدیر گروه قرآن مرکز تخصصی مهدویت در پایان تصریح کرد: حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها بانویی است که هم به مقام صدیقه بودن رسیده و هم ملقب به طاهره و مطهره است، ایشان به عنوان بهترین همسرعالم و بهترین مادرعالم، قشنگ ترین خانواده عالم را مدیریت می کند و بهترین نسل را به جامعه بشری تقدیم می کند، بهشت نیز زیر پای چنین مادری است، زنان گرامی و ارجمند کشور ایران نیز مشهور به نجابت و پاکیزگی هستند و در دوره های مختلف و در عرصه های مختلف در دنیا درخشیده اند اما باید نگران توطئه و نقشه شیاطین و جبهه استعمار باشیم که اگر خدای ناکرده موفق شوند زن را که عنصر اصلی در تربیت و رشد نسل و افراد جامعه است، آسیب پذیر کنند طبیعتا همه جامعه آسیب جدی خواهد دید.
نظر شما