رضا خوراکیان مدیر عالی حرم مطهر رضوی در این مراسم که ظهر امروز برگزار شد با اشاره به سابقه طولانی مهمانسرای حرم و پذیرایی از میلیونها زائر در طول سال، بر لزوم ارزیابی مستمر کیفیت غذا و تنوع بخشی آن تاکید کرد و گفت: این اقدام که برای نخستین بار در کشور و در یک مهمانسرای زیارتی صورت میگیرد، نشان از توجه ویژه تولیت آستان قدس رضوی به ارتقای کیفیت خدمات، به ویژه کیفیت غذا در مهمانسرای حضرت دارد.
وی افزود: با ایجاد این پایگاه، میتوان به صورت علمی و دقیق به ارزیابی غذا پرداخت و در جهت بهبود آن گام برداشت.
خوراکیان تاکید کرد: با توجه به این اقدام نوآورانه، میتوان انتظار داشت که زائران حرم مطهر رضوی در آیندهای نزدیک از طعم و کیفیت بهتر غذاها لذت ببرند و رضایت بیشتری از خدمات ارائه شده، داشته باشند.
سید مهدی طالبیان مدیر مهمانسرای حرم مطهر رضوی نیز در ادامه این مراسم با اشاره به محبوبیت زیاد غذای مهمانسرای حرم، بر اهمیت کیفیت بالای غذا و استفاده از روشهای علمی در ارزیابی حسی آن تاکید کرد و گفت: با همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، امیدواریم گام مهمی در جهت بهبود کیفیت غذا و رضایت زائران برداریم.
وی هدف از راهاندازی این پایگاه را تبدیل مهمانسرای حضرت رضا (ع) به یک الگوی موفق در زمینه ارائه خدمات غذایی با کیفیت بالا و سالم در سطح کشور، بیان کرد.
دکتر رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز با ابراز خرسندی از این همکاری، بر اهمیت استفاده از دانش روز و استانداردهای جهانی در حوزه غذا تاکید کرد و گفت: با ایجاد این پایگاه، میتوانیم به سمت تولید غذای حلال و طیب حرکت کنیم و در راستای شعار تغذیه سالم گام برداریم.
وی افزود: با استفاده از دادههای حاصل از ارزیابیهای حسی، تغییرات اساسی در منو و روشهای طبخ غذا ایجاد خواهد شد.
مواد اولیه با کیفیتتر و سالمتر جایگزین شده و تنوع غذاها با توجه به ذائقه زائران افزایش خواهد یافت.
۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
کد خبر: ۱۰۳۶۷۸۷
در مراسمی با حضور مدیر عالی حرم مطهر رضوی، مدیر مهمانسرای حرم مطهر رضوی و دکتر رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، تفاهمنامه ایجاد پایگاه ارزیابی حسی در مهمانسرای حرم مطهر، امضا شد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
منبع: آستان نیوز
نظر شما