تحولات منطقه

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه علوم و فنون زمینی امیرالمؤمنین (ع) اصفهان به تشریح ساختار شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت.

کاهش تعداد اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به ۳۰ نفر
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه،گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از سه شورای حاکمیتی است که زیر نظر مقام معظم رهبری فعالیت می‌کند. به عنوان مثال، رئیس‌جمهور به اعتبار حکم مقام معظم رهبری، رئیس این شوراست. همچنین، دبیر و اعضای حقیقی و حقوقی شورا تحت نظر ایشان تعیین می‌گردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: برخی اوقات تعداد اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر می‌کند. در برخی دوره‌ها، اعضای شورا به ۵۰ نفر می‌رسیدند، اما اکنون تعداد آن ها به ۳۰ نفر کاهش یافته است. این تغییرات با مشورت‌های مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد تا شورا در دوره‌های مختلف، با توجه به مقتضیات آن دوره، چابک‌تر یا وسیع‌تر شود.

خسروپناه ضمن اشاره به چهلمین سالگرد تأسیس این شورا، به تشریح فعالیت‌های مختلف و ستادهای زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت و بر اهمیت همکاری و تعاملات میان نهادهای مختلف تأکید کرد.

وی گفت: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهار ستاد اصلی شامل ستاد علم و فناوری، ستاد فرهنگی اجتماعی، ستاد تعلیم و تربیت و ستاد خانواده و زنان را راه‌اندازی کرده است و به تازگی مصوب کرده‌ایم که ستاد سلامت نیز به این مجموعه اضافه شود. این شورا برخلاف شورای عالی امنیت ملی که به مسائل امنیتی می‌پردازد یا شورای عالی فضای مجازی که به فضای مجازی اختصاص دارد، حوزه‌های گسترده‌تری را شامل می‌شود، از جمله فرهنگی، اجتماعی، علم و فناوری، خانواده و حتی محتوای فضای مجازی.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تعامل شورای عالی انقلاب فرهنگی با ستاد کل نیروهای مسلح و دیگر نهادهای نظامی مانند ارتش و سپاه بسیار خوب است و ما از ظرفیت‌های رصدی و تجربیات قرارگاهی این مجموعه‌ها بهره‌برداری می‌کنیم. ما جلسات مستمر و مفصلی با فرماندهان ستاد کل و قرارگاه خاتم داریم که این تعاملات می‌تواند به ارتقای همکاری‌های مشترک کمک کند.

خسروپناه همچنین از مصوبات اخیر شورا در زمینه اسناد مختلف علمی و فرهنگی سخن گفت و اشاره کرد: ما اسنادی مانند سند دانشگاه اسلامی، نقشه جامع علمیه، سند هوش مصنوعی، سند کوانتوم و بسیاری دیگر داریم که به حوزه‌های مختلف علم و فناوری مرتبط هستند. یکی از اسناد مهم در حال بازنگری، نقشه جامع علمی است که در حوزه‌های علم و فناوری می‌تواند برای شما مفید باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، ما سندهایی در زمینه‌های فرهنگی نیز داریم، مانند سند صنایع دستی و سند موسیقی که می‌تواند در فعالیت‌های فرهنگی مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال، اصفهان با تنوع بالای صنایع دستی خود می‌تواند نقش مهمی در توسعه این حوزه ایفا کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha