۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷
کد خبر: ۱۰۴۱۷۲۰

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم از کاهش حدود ۲,۵۰۰ میلیارد ریال هزینه در قطعه دوم خط ۱ متروی قم خبر داد و گفت: ایستگاه نکویی (A۶) به‌عنوان نخستین ایستگاه قطعه دوم خط یک مترو، طی ۳۰ ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

اتصال قم به جمکران در ۱۴۰۷
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا انگشت‌باف با اشاره به آغاز قرارداد قطعه دوم مترو از اواسط سال گذشته بیان کرد: عملیات اجرایی احداث ایستگاه متروی نکویی آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود این پروژه در مدت سه تا چهار سال آینده از میدان مطهری تا مسجد جمکران به بهره‌برداری برسد.

وی از کاهش چشمگیر هزینه‌ها در فاز دوم خط 1 مترو قم خبر داد و افزود: در بازطراحی انجام‌شده برای فاز دوم خط 1 مترو قم، ضمن کاهش احجام و تملکات ایستگاه‌ها، حدود 2,500 میلیارد ریال نسبت به طرح اولیه صرفه‌جویی شده است.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم با اشاره به مشخصات ایستگاه نکویی (A6) خاطرنشان کرد: این ایستگاه که در تقاطع خیابان شهیدان روحانی و دل‌آذر واقع شده، با زیربنایی در حدود 7800 مترمربع، نخستین ایستگاه از قطعه دوم خط 1 متروی قم است و قرار است طبق برنامه‌ریزی‌ها طی 30 ماه به بهره‌برداری برسد.

انگشت باف از تلاش‌های انجام‌شده در بخش مهندسی و برنامه‌ریزی برای کاهش هزینه‌ها و تسریع در روند اجرای پروژه خبر داد و گفت: این اقدامات گامی مؤثر در توسعه حمل‌ونقل شهری قم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha