تحولات منطقه

دادستان عمومی و انقلاب تایباد در شرق خراسان رضوی گفت: یک واحد اقامتی متخلف در این شهرستان مرزی به دلیل پذیرش و اسکان اتباع غیرمجاز مهر و موم شد.

پلمب یک واحد متخلف اقامت اتباع غیرمجاز در تایباد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حجت صدیقی در این خصوص افزود: مالک این واحد اقامتی چندین بار نسبت به اسکان و اقامت موقت اتباع غیرمجاز در شهر تایباد اقدام کرده است.

وی اظهار کرد: با دستور مقام قضایی در تایباد متصدی واحد اقامتی مزبور بازداشت و پرونده ای در این حوزه تشکیل شده است.

دادستان عمومی و انقلاب تایباد ادامه داد: کسانی که اقامتگاه و خوابگاه در اختیار اتباع غیرمجاز قرار می‌دهند و زمینه اسکان آنها را فراهم می کنند، برابر قانون محکوم خواهند شد.

وی تصریح کرد: چنانچه اتباع غیرمجاز در این مراکز مرتکب جرم و یا جنایتی شوند، مالکان آن ها به عنوان شریک در جرم آن گروه یا شخص محکوم خواهند شد.

صدیقی با اشاره به این که طبق قانون هرگونه واگذاری و تنظیم قرارداد ملکی شامل اجاره، فروش و معامله با اتباع خارجی غیرمجاز در شهرستان تایباد ممنوع و تخلف است، بیان کرد: جابه جایی اتباع غیرمجاز با خودروهای شخصی به شهرهای مختلف کشور نیز ممنوع است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha