تحولات منطقه

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد درباره جزئیات حادثه انفجار و حریق یک منزل مسکونی در خیابان گلشاد خواجه ربیع توضیحاتی ارائه داد.

انفجار منزل مسکونی با یک مصدوم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد، ساعت ۱۹:۱۶ دقیقه شب گذشته تماسی از سوی شهروندان با مرکز فرماندهی ۱۲۵ برقرار شد که خبر از انفجار و حریق یک منزل مسکونی در خیابان گلشاد محله خواجه ربیع با احتمال محبوسی افراد داشت.

آتشیار وحید باخدا، مدیر روابط عمومی آتش نشانی درباره جزئیات بیشتر این حادثه گفت: بلافاصله پس از تماس شهروندان، تیم های نجات و حریق از ایستگاه های ۳۸ و ۲۹ عازم آدرس اعلامی شدند.

وی ادامه داد: با جستجوی آتش نشانان مشخص شد شخصی در این حادثه محبوس نشده و تنها یک نفر مصدوم بود که تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل گردید.

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد تاکید کرد: با تلاش و سرعت عمل بالای آتش نشانان، این حریق مهار و از گسترش آن پیشگیری بعمل آمد.

وی از شهروندان خواست نسبت به سالم بودن اتصالات و شیلنگ های گاز اطمینان حاصل کنند چراکه سهل انگاری موارد، خسارت‌های جبران ناپذیری به جان و اقتصاد افراد وارد می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha