تحولات منطقه

مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی با بیان اینکه ایجاد ۱۹ نیروگاه سه مگاواتی برق تجدیدپذیر در استان مرکزی در دست پیگیری است، تصریح کرد: تاکنون ۸۶ پروژه توسعه انرژی خورشیدی با ظرفیت ۲۵۸ مگاوات در استان مرکزی تعریف شده است.

تعریف ۸۶ پروژه توسعه انرژی خورشیدی در استان مرکزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمود محمودی، ۱۲ اسفند در شورای اداری استان مرکزی با بیان اینکه ناترازی انرژی در تابستان امسال به ۱۸ هزار مگاوات رسید اظهار کرد: کسری انرژی در تابستان سال ۱۴۰۰ حدود سه تا چهار هزار مگاوات بود، ولی این کسری سال به سال افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: اکنون نیز توان تولید نیروگاه‌های تولید برق کشور ۶۵ هزار مگاوات است اما به دلیل محدودیت‌های تامین گاز و اولویت سوخت رسانی به بخش خانگی، در حال حاضر ۴۵ هزار مگاوات تولید برق در کشور داریم.

محمودی اضافه کرد: امضای میثاق‌نامه‌ توسعه انرژی خورشیدی در استان مرکزی با پیشنهاد استاندار در ۱۲ بهمن به‌ عنوان اولین استان در کشور انجام شد و با این برنامه، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را طی سه سال آینده خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ایجاد ۱۹ نیروگاه سه مگاواتی برق تجدیدپذیر در استان مرکزی در دست پیگیری است تصریح کرد: تاکنون ۸۶ پروژه توسعه انرژی خورشیدی با ظرفیت ۲۵۸ مگاوات در استان مرکزی تعریف شده است که تعدادی از آنها وارد فاز اجرایی شده است. ۱۸۰۰ مشترک برق اداری در استان مرکزی وجود دارد که به طور میانگین پنج کولر آبی دارند و بایستی نسبت به جایگزینی کولرهای آبی قدیمی و پرمصرف خود اقدام کنند، چراکه منجر به کاهش ۶۰ درصدی مصرف انرژی در ادارات خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با تاکید بر لزوم پیگیری جدی بخش صنعت، خانگی و اداری برای توسعه انرژی خورشیدی افزود: با اجرای این پروژه‌ها نه‌ تنها نیاز برق استان تأمین خواهد شد، بلکه امکان صادرات برق به سایر استان‌ها نیز فراهم خواهد شد.

وی اظهار کرد: برای مشترکین عمومی و اداری استان، امکان نصب ۲۱ مگاوات انرژی خورشیدی وجود دارد که تاکنون یک مگاوات آن وارد مدار شده است.

جواد لنجابی، مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی نیز با اشاره به تدوین نظام مسائل فضاهای آموزشی در راستای عدالت آموزشی در کشور گفت: ۳۷ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان مرکزی جمع شده است و برای جمع آوری دو مدرسه کانکسی نیز عقد قرارداد شده است.

وی با اشاره به وجود تعدادی کلاس درس با تراکم بالای ۳۵ نفر در شهرستان‌های ساوه، اراک و دلیجان افزود: طبق برنامه ریزی که انجام داده‌ایم طی ۵ سال آینده، تراکم این مدارس به حد استاندارد خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha