تحولات منطقه

۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵
کد خبر: ۱۰۵۶۶۲۰

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: مذاکراتی برای افزایش هم افزایی بین سازمان ملی هوش مصنوعی و معاونت علمی ریاست جمهوری انجام شده است.

خبر انحلال سازمان ملی هوش مصنوعی کذب است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سعید سرکار، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری در یک برنامه تلویزیونی درباره گمانه زنی‌هایی راجع به ادغام و انحلال سازمان ملی هوش مصنوعی گفت: من این شایعه را همین جا در صداوسیما شنیدم. گفتند یک خبرگزاری این را منتشر کرده است، بقیه خبرگزاری‌ها هم از همان خبرگزاری خبر را گرفته‌اند و من خبر را که نگاه کردم، هیچ منشأ خبری در این خبرها ذکر نشده بود. قطعاً همانطوری که می‌دانیم سازمان هوش مصنوعی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی افزود: من اینجا قطعاً تکذیب می‌کنم چون تا الان بحثی در رابطه با انحلال صورت نگرفته است، بلکه مذاکراتی مطرح است که هم افزایی بیشتری با معاونت اتفاق بیفتد. یعنی به گونه‌ای نباشد که یک سازمان مسیر خودش را طی کند و بقیه فناوری‌ها که در معاونت علمی است، هیچگونه همکاری و هم افزایی با آنها اتفاق نیفتد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha