هادی عاشری در حاشیه همایش بینالمللی توسعه هوش مصنوعی که از برنامههای جانبی پنجمین دوره جایزه مصطفی است، اظهار کرد: رویداد هوش مصنوعی اصفهان، side event جایزه مصطفی برگزار شد و با دو هدف دنبال شد که هدف اول، آن است که شرکتهای هوش مصنوعی کشور در این رویداد در کنار یکدیگر جمع شده و توانمندیهای خود را ارائه کنند و یک شبکهسازی بین شرکتهای دانشبنیان حوزه هوش مصنوعی انجام شود و شرکتها با یکدیگر آشنا شوند.
عاشری ادامه داد: این رویداد و کنار یکدیگر قرار گرفتن شرکتها، به ستاد هوش مصنوعی معاونت علمی کمک زیادی کرده است، چراکه ما در حال برنامهریزی برای اطلس هوش مصنوعی کشور هستیم و این رویداد باعث میشود که مشخص شود که همه شرکتها، نخبگان، پژوهشگران در چه بخشهایی مشغول به کار و فعالیت هستند و اطلاعات کاملی را هم در سمت عرضه و هم سمت تقاضا داشته باشیم.
معاون ستاد هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی تصریح کرد: بخش دوم رویداد اصفهان که امروز برگزار میشود بههمرسانی شرکتها، سرمایهگذاران و صنایع بزرگ در اصفهان از جمله فولاد مبارکه است. روش کار بدین صورت است که این صنایع بزرگ نیازهای خود را به شرکتهای دانشبنیان حاضر در این رویداد اعلام میکنند.
عاشری ادامه داد: این کار هم به نفع شرکتهای دانشبنیان است تا خدمات و فناوریهای توسعهداده شده را به مصرفکننده برسانند از آنطرف به نفع صنایع نیز است چراکه کلی نیازهای حل نشده دارند و این بههمرسانی به درآمد و بهرهوری آن ها کمک میکند.
وی با اشاره به حوزههای فعالیت شرکتهای دانشبنیان حاضر در این نشست هوش مصنوعی گفت: این شرکتها در حوزههای رباتیک، سلامت، بهرهوری در صنایع نفت و صنایع معدنی، حوزه ITS یا حملونقل هوشمند و حوزه خدمات آموزشی با هوش مصنوعی است و تخمین بنده این است که ۵۰ درصد شرکتهای دانشبنیان حوزه هوش مصنوعی در این نشست حضور دارند.
معاون ستاد هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی با بیان اینکه سند هوش مصنوعی کشور در حال تکمیل است، اظهار کرد: انشاءالله به زودی این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب میرسد. مطالعات داخلی و بینالمللی زیادی در این سند انجام شده است و هدفگذاری آن است که این سند تا یکی دوماه آینده تکمیل شده و به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.
عاشری با بیان اینکه برنامههای ستاد هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی در روزهای گذشته ابلاغ شد، تأکید کرد: از مهرماه برنامههای ستاد آغاز شده است که شامل فراخوانها، چالشهای هوش مصنوعی، بستههای حمایتی، رویدادهای بهمرسانی شرکتهای دانشبنیان و صنایع را در پیش خواهیم داشت.
نظر شما