تحولات منطقه

۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۱۰۵۶۸۷۲

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، نیروهای روسیه کنترل شهرک «استپوو» در منطقه زاپوریژیا را به دست گرفتند.

پیشروی ارتش روسیه در زاپوریژیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ در ادامه پیشروی‌های روسیه در جنگ اوکراین، وزارت دفاع فدراسیون روسیه از تازه‌ترین دستاوردهایش خبر داد.

وزارت دفاع روسیه امروز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای روس کنترل شهرک «استپوو» در منطقه زاپوریژیا را به دست گرفته‌اند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «در نتیجه اقدامات فعال و قاطع، واحدهای گروه نیروهای دنیپر روستای استپوو در منطقه زاپوریژیا را آزاد کردند. همچنین بیش از ۶۵ پرسنل نظامی، پنج خودرو و یک ایستگاه جنگ الکترونیکی منهدم شدند.»

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که گروه نیروهای «تسنتر» (مرکز) روسیه بیش از ۴۹۵ پرسنل نظامی اوکراینی را در ۲۴ ساعت گذشته نابود کرده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «دشمن بیش از ۴۹۵ سرباز، چهار خودروی زرهی رزمی از جمله یک خودروی جنگی پیاده نظام برادلی ساخت آمریکا، ۱۰ خودرو، سه قبضه توپ و دو ایستگاه جنگ الکترونیک را از دست داد.»

این وزارتخانه گفت که گروه زاپاد (غرب) روسیه بیش از ۲۲۵ پرسنل نظامی اوکراینی را نابود کرده است، در حالی که گروه یوگ (جنوب) بیش از ۱۹۰ سرباز اوکراینی را از پای درآورده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha